X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Феномен “ емпіричного театру ” Б. Брехта

Завантажити презентацію

Феномен “ емпіричного театру ” Б. Брехта

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Феномен “ емпіричного театру ” Б. Брехта Підготувала: Студентка 32 шк групи Панасюк Наталія

Слайд 2

Німецький письменник Бертольд Брехт (1898 – 1956) був сміливим новатором у драматургії. Свої погляди а театральне мистецтво він виклав у численних статтях і трактатах:

Слайд 3

“ Про оперу ” – (1930); “ Короткий опис нової техніки акторського мистецтва ” (1940); “ Маленький органон ” (1948) та ін.

Слайд 4

Брехт створив теорію “ епічного театру ”, яка стала результатом його естетичних пошуків і художньої практики. Драматург розрізняв два види театру: драматичний; епічний.

Слайд 5

Він іноді називав свій театр театром “ епохи науки ”. Кожна брехтівська драма – це дослідження, а коли робиш досліди, не потрібно занадто хвилюватись – ні актору, ні глядачу.

Слайд 6

Сама назва “ епічний театр “ має на увазі, що в цьому театрі не стільки відтворюють теперішню дію, скільки розповідають про дію, яке вже пройшла.

Слайд 7

Вихідним принципом епічного театру оголошується раціоналістичність, “ епічний театр “ перетворює глядача в спостерігача, який глибоко досліджує дійсність.

Слайд 8

Кожна брехтівська п єса – це саме така митецька операція, тому що, як говорить Брехт, “ не можна обійтися без хитрості, поширюючи правду серед людей “.

Слайд 9

Слайд 10

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура