X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Виробництво хліба"

Завантажити презентацію

"Виробництво хліба"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Виробництво хліба

Слайд 2

Хліб — харчовий продукт що випікається з борошна. Хліб являє собою групу основних продуктів, які виробляються випічкою або смаженням.

Слайд 3

Вихідним матеріалом є тісто, яке включає борошно і воду, в які зазвичай додають живі дріжджі, кисле тісто або хімічний розпушувач тіста. Можливі також й інші добавки.

Слайд 4

Процес виробництва хліба і булочних виробів складається з наступних шести етапів: 1) прийом і зберігання сировини; 2) підготовка сировини до пуску у виробництво; 3) приготування тіста; 4) оброблення тіста; 5) випічка; 6) зберігання випечених виробів і відправка їх до торгівельної мережі.

Слайд 5

Приготування тіста, зразу після замішування Поділ тіста на порції Порожні кошики для випікання хліба Обсипання кошиків для хліба мукою Тісто в кошиках Підростання хліба в теплому приміщенні

Слайд 6

Надрізання хліба для отримання форми Хліб після надрізання Виймання з кошиків перед випіканням Саджання хліба у піч Виймання спеченого хліба Остигання готового хліба

Слайд 7

Хліб - корисний біологічний продукт, який містить велику кількість речовин, необхідних для організму людини. Це білки, білкові сполуки, високомолекулярні жири, крохмаль, а також вітаміни. Особливо в хлібі міститься багато вітамінів групи В, необхідних для нормального функціонування нервової системи людини. Вплив на людину

Слайд 8

борошняний і цукровий пил, гази компресорно-повітряних установок системного повітря, що використовується для аерозольного транспортування борошна; борошняний пил (борошно, цукор, крохмаль, какао-вела), NO2 та CО з печей для випікання вафель, печива, заготовок для тортів, аміак і фреон компресорів; Викиди з технологічного обладнання хлібопекарських підприємств бувають:

Слайд 9

Підприємства харчової промисловості є потужними споживачами, а відповідно, і забруднювачами води. На підприємствах стічні води утворюються при гідро транспортуванні; митті; як сировина; санітарно-побутових потребах; поглинанні твердих частинок газів при їх очищенні.

Слайд 10

Слайд 11

Презентацію підготувала: студентка ІІ-курсу 54 групи Безушкевич Ірина

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне