X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Вінницький коледж Національного університету харчових технологій

Завантажити презентацію

Вінницький коледж Національного університету харчових технологій

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Вінницький коледж Національного університету харчових технологій

Слайд 2

Вінницький коледж Національного університету харчових технологій – класичний державний технічний навчальний заклад. Один із найстаріших і найвідоміших на Поділлі. Коледж веде своє літочислення з 1930 року

Слайд 3

Директором коледжу є Керницький Володимир Антонович, відмінник освіти України, викладач-методист, має стаж педагогічної роботи 38 років.

Слайд 4

Ми пишаємось тим, що створили високопрофесійну школу підготовки молодших спеціалістів за тими спеціальностями, які завжди були і будуть потрібні економіці нашої держави. Це спеціальності : “Виробництво жирів і жирозамінників”

Слайд 5

“Організація виробництва”

Слайд 6

«Експлуатація теплотехнічного і теплотехнологічного устаткування і систем теплопостачання»

Слайд 7

Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд

Слайд 8

Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів

Слайд 9

Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва

Слайд 10

“Обслуговування комп'ютерних систем та мереж”

Слайд 11

В ЦЬОМУ РОЦІ БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЬ НАБІР НА БАЗІ 11 КЛАСІВ НА НОВІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ: Виробництво харчової продукції (фахівці у галузі ресторанного господарства ) Технічне обслуговування та ремонт апаратури зв’язку і оргтехніки

Слайд 12

Контингент студентів коледжу складає 1504 особи.

Слайд 13

Навчально-виховний процес здійснюють 132 педагогічних працівники.Мають педагогічне звання: «старший викладач», «викладач-методист» –12,1% викладачів; «спеціалістів вищої категорії» – 32,6 %), Середній вік викладачів – 43 роки.

Слайд 14

Навчально-матеріальна база дозволяє здійснювати підготовку спеціалістів на рівні сучасних вимог. Коледж розташований у трьох навчально-лабораторних корпусах, у яких діють 53 кабінети і 31 лабораторія, 5 майстерень для проходження навчальних практик з усіх спеціальностей. Загальна площа навчально-лабораторних приміщень 26610,7 кв.м.

Слайд 15

У коледжі наявний потужний арсенал інформаційно-комп'ютерних ресурсів: навчальний інформаційно-обчислювальний центр із семи комп'ютерних класів і двох лабораторій інформаційних технологій. Вони оснащені сучасними ПЕОМ, оргтехнікою та мультимедійними засобами навчання.

Слайд 16

Бібліотека Вінницького коледжу НУХТ має загальну площу 540 кв.м. Загальний фонд бібліотеки складає понад 122441 тисячі примірників Ця кількість поповнюється щорічно.    

Слайд 17

Завдяки добре налагодженій системі ступеневої освіти, інтегрованим навчальним планам, випускники коледжу вступають до Національного університету харчових технологій, інших вищих навчальних закладів шляхом складання фахового вступного випробування за скороченим терміном навчання.

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Різне