X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Тверді сичужні сири

Завантажити презентацію

Тверді сичужні сири

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Тверді сичужні сири – найпоширеніша група Дозрівають вони від 35 днів до 6 місяців, їхню поверхню вкривають парафіном

Слайд 3

ТВЕРДІ СИЧУЖНІ СИРИ ПОДІЛЯЮТЬСЯ НА ЧОТИРИ ТИПИ

Слайд 4

До цієї групи належать :

Слайд 5

Слайд 6

Слайд 7

Слайд 8

Маркування сирів 50% -ої жирності: 1 — швейцарського, алтайського, 2 — советського

Слайд 9

Маркування сирів 45%-ної жирності: 1 — костромського, 2 — угличського, 3 — латвійського

Слайд 10

Яка калорійність твердих сирів? Які бувають сири в залежності від згортання молока? Від чого залежить калорійність сирів? Як готують молоко перед внесенням сичужного ферменту? Для чого застосовують формування сирів? Для чого солять сири? За рахунок чого в сирі з'являється малюнок? Як обробляють поверхню сирів?

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне