X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Проведення Великого антикварного салону

Завантажити презентацію

Проведення Великого антикварного салону

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

4 — 14 вересня 2008 Організатори: Український дім Журнал ART-Ukraine ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Слайд 2

Великий Антикварний Салон - 2008 Великий Антикварний Салон - 2008 – перша масштабна виставка у сфері вітчизняного антикварного бізнесу, що надасть професіоналам, шанувальникам мистецтва та зацікавленим особам унікальну можливість ознайомитись з кращими зразками старовинного мистецтва та антикваріату. Виставка представить найбільш впливові і знані галереї, зібрання відомих колекціонерів, спеціальні проекти, тематичні експозиції. Великий Антикварний Салон - 2008 проходитиме з 4 до 14 вересня 2008 року в Українському домі. Експозиція буде розташована на трьох поверхах: I поверх - Центральна зала (600 кв. м.), спеціальна експозиція з приватних колекцій II поверх - Велика виставкова зала (300 кв.м.), Мала виставкова зала (150 кв.м.), спеціальна експозиція з приватних колекцій III поверх - Третя виставкова зала (1100 кв. м.), галерейний ряд учасників виставки.

Слайд 3

Великий Антикварний Салон - 2008 Учасники Великого Антикварного Салону – 2008 – антикварні об’єднання, асоціації, галереї, магазини, салони, корпоративні та приватні колекціонери, що мають у своїх зібраннях колекції антикваріату і старовинного мистецтва. Для забезпечення високого художнього рівня Антикварного Салону працює Експертна рада, до якої входять спеціалісти з провідних музеїв, наукових та реставраційних центрів Києва. Участь у Великому Антикварному Салоні - 2008 – це можливість експонувати предмети антикваріату (образотворче і прикладне мистецтво, скульптуру, меблі і аксесуари інтер’єру, плакати, географічні карти, фотографії), що представляють художній і колекційний інтерес.

Слайд 4

Брендування виставкової площі

Слайд 5

Акції у рамках проекту «Арт-Київ» неодноразово продемонстровували, що заходи такого ґатунку, як “Великий скульптурний салон” та “АРТ-Київ”, актуальні і затребувані українською спільнотою. Фахівці відмічають, що „Арт-Київ” варто розглядати не лише як масштабний мистецько-виставковий проект, а й як важливу ланку у процесі формування вітчизняного арт-ринку. Мистецькі акції, започатковані Українським домом та журналом “Art-Ukraine” протягом десяти днів відвідує від 50 до 80 тисяч осіб. За даними анонімного анкетування імовірна сума продажу предметів мистецтва, представлених на виставках, становить 4 - 6 мільйонів у.о. Сьогодні більшість мистецтвознавців, галеристів, меценатів, експертів, відвідувачів одностайні в своїх висновках – „Арт-Київ” з’явився вчасно, гідно зайнявши свою нішу у мистецькому просторі України. Проект “АРТ-КИЇВ”. Підсумки. Цифри. Факти.

Слайд 6

Контактна інформація Керівник проекту: директор «Українського дому»- Наталія Заболотна e-mail: director@ukrdim.org.ua тел.: + 38 044 278 34 36 факс.: + 38 044 278 33 86 Координатор проекту: Соломія Савчук e-mail: savchuk@ukrdim.org.ua тел.: +38 044 278 23 40 моб.: +38 067 748 79 54 PR- менеджер проекту: Ольга Савенок e-mail: olga_savenok@ukr.net тел.: +38 044 278 23 40 моб.: +38 067 508 26 39 Адреса: «Український дім», вул. Хрещатик, 2, м. Київ, 01001, Україна

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Культура