Корисна_та_шкідлива_їжа
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Корисна та шкідлива їжа ГМО продукція, харчові стабілізатори, ароматизатори, алкогольні або слабоалкогольні напої…
генетично-модифіковані організми - це такі організми, в які додають інші гени – рослин чи тварин. це змінює властивості рослини: покращується їх урожайність, посилюється опір шкідникам, підвищується морозостійкість. Корисна та шкідлива їжа
генетично-модифікована соя Корисна та шкідлива їжа ГМ-СОЮ ЩЕДРО ДОДАЮТЬ В КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ – ПЕЧИВО, ТІСТЕЧКА, ШОКОЛАД, ЦУКЕРКИ, ГАЗОВАНУ ВОДУ, МОРОЗИВО ТА ЗГУЩЕНЕ МОЛОКО.
Харчові добавки - це речовини, які додають у продукти з технологічних міркувань, щоб вони не попсувалися, не змінили колір і консистенцію. Позначаються літерою “Е”. Корисна та шкідлива їжа
Цукерки Йогурт Чіпси, солодку воду, жуйки Морозиво Корисна та шкідлива їжа Що найбільше люблять вживати діти?
Гамбургер з картоплею фрі Домашню котлету з картоплею пюре Корисна та шкідлива їжа А щоб обрали ви? чи
Мівіну швидкого приготування Домашні макарони Корисна та шкідлива їжа Що б ви обрали на обід? чи
Алкоголь Боржомі Корисна та шкідлива їжа Коли знаходишся в компанії однолітків, що обереш? чи
Тобі обирати … Чи зберегти своє здоров’я, чи зруйнувати його ще підлітком? Вибір за тобою …
Схожі презентації
Категорії