Завантажити
Увійти
Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт
Білки, жири, вуглеводи
Презентація по слайдам:
Білки Жири Вуглеводи
Білки - це високомолекулярні біополімери, молекулярна маса яких може сягати до 1 млн. в.о.
Жири – це високомолекулярні біополімери, розщеплюються до гліцеринів і жирних кислот
Вуглеводи – органічні сполуки, до складу яких входять тільки вуглець, кисень та водень
Функції білків структурна скорочувальна транспортна каталітична сигнальна енергетична будівельна
Функції Жирів захисна енергетична терморегуляторна транспортна будівельна
Функції Вуглеводів енергетична структурна будівельна
Чтобы скачать материал, введите свой email, укажите, кто Вы, и нажмите кнопку
Нажимая кнопку, Вы соглашаетесь получать от нас email-рассылку
Если скачивание материала не началось, нажмите еще раз "Скачать материал".
Схожі презентації
Вуглеводи. Глюкоза, її будова та властивості
ВУГЛЕВОДИ. Глюкоза. Молекулярна формула. Фізичні та хімічні властивості глюкози. Поширення в природі.
Білки та їх роль в забезпеченні біологічної специфічності
ВУГЛЕВОДИ
Жири, вуглеводи, білки, вітаміни як компоненти їжі, їхня роль в організмі
жири,білки та вуглеводи
ОРГАНіЧНІ РЕЧОВИНИ В ЖИВІЙ ПРИРОДІ. БІЛКИ. ЖИРИ. ВУГЛЕВОДИ. ♥
Жири, білки, вуглеводи як компоненти їжі
"Білки, жири, вуглеводи"
Білки,жири і вуглеводи в їжі
Категорії
йододефіцит
Екологічна єтика
кыаа
Папороти
Вплив людини на тваринний світ
генетична і кінетична інженерія
Червона книга
Паразити
Рослини, занесені до Червоної книги
Функції дихання
біологія