ОСОБЛИВОСТІ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ЧЕХІЇ
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Описова частина бізнес-плану кафе Призначення бізнесу: Відкриття кафе на 50 місць. Мета проекту: Надання якісних послуг громадського харчування для відвідувачів із середнім рівнем доходів.
Попит: Щорічно будується велика кількість офісних площ, працівники яких мають потребу в повноцінних бізнес-ланчах, та й ділові переговори зручно проводити за філіжанкою ароматної кави. По вечорах заклад може обслуговувати окремих відвідувачів і проводити банкети.
Приміщення під кафе. Для створення нового кафе можна купити приміщення, а можна відкрити ресторан й на орендованих площах. Перший варіант має наступні плюси: вкладення засобів у нерухомість - гарна форма інвестицій, і дане приміщення може стати заставою, якщо вам буде потрібно одержати кредит на розвиток свого бізнесу.
Виробнича частина бізнес-плану кафе Площа приміщення на 50 посадкових місць повинна становити від 250 кв.м. Приміщення буде розташовано в тій частині міста, де перебуває велика кількість гос. установ й офісів, банки, навчальні заклади й об'єкти культурного призначення.
Персонал Посада Кількість Зарплата (міс.) Зарплата (рік.) Кухарі 3 1500 грн 108 00 грн Підсобні робітники 1 1100 грн 39 600 грн Адміністратор 1 2500 грн 60 000 грн Офіціант 3 1300 грн 78 000 грн Бармен 1 1300 грн 31 200 грн Керуючий 1 4000 грн 48 000 грн Бухгалтер 1 3000 грн 36 000 грн Прибиральниця 2 1100 грн 26 400 грн Усього: 13 35600 грн 330 000 грн
Устаткування. Кухня: холодильна камера (2), плита (2), духовка, обробні столи (2), мийки (2) – 100 00 грн. Зала: барна стійка, столи, стільці, вішалки, муз. центр, телевізор – 150 000 грн. Оформлення інтер'єру – 100 000 грн. Посуд – 25 000 грн. Продукти. Вартість буде залежати від пропонованого меню.
Планований асортимент страв: Надалі асортимент страв планується розширювати. Середній чек кафе за день становить 300 грн Щомісячний дохід - від 1 000 000 грн. Ціна за 100 гр. 1. Салати – 5 видів від 7 до 25 грн 2. Закуски – 3 види від 5 до 30 грн 3. Перші страви – 2-3 види від 10 до 65 грн 4. Гарячі м'ясні страви – 2 види від 10 до 50 грн 5. Гарніри до м'яса - 5 видів від 8 до 40 грн 6. Десерти – 5 видів від 10 до 45 грн 7. Напої - більше 7 видів. від 7 до 20 грн
Збитки Послуги Кошти(рік) Реклама 10000грн Налоги 50000грн Персонал 330 000грн Устаткування і продукти від 8 000 000грн Комунальніпослуги від 100 000 Кредит 192 000грн Прибуток від 12 000 000грн Чистийприбуток від 2 000 000грн
Схожі презентації
Категорії