сервірування столу
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Приготування кулінарного виробу «ЛОСОСЬ З КРЕВЕТКАМИ У СИРНОМУ СОУСІ» Керівник: Л.Л.Власенко Розробив:П.Б.Аронсон Міністерство Аграрної Політики та Продовольства України Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Рецептура: Інгредієнти: • 4 стейка лосося, • 1 великий помідор , • 100 г сиру , • ½ лимона, • сіль, перець, • зелень. Ингредиенты: • 4 стейка лосося, • 1 большой помидор, • 100 г сыра, • ½ лимона, • соль, перец, • зелень.
Послідовність : Рецепт приготування лосося запеченого з помідорами і сиром: 1. Стейки лосося вимити, обсушити, полити лимонним соком і натерти сіллю і перцем. 2. Помідор вимити, розрізати навпіл і порізати тонкими скибочками. 3. Сир натерти на дрібній тертці. 4. Стейки викласти в форму для запікання, зверху викласти помідор і посипати тертим сиром. 5. Запікати в розігрітій до 200 С духовці 30 хвилин. 6.Готовую рибу посипати свіжою зеленню Рецепт приготовления лосося запеченного с помидорами и сыром: 1. Стейки лосося вымыть, обсушить, полить лимонным соком и натереть солью и перцем. 2. Помидор вымыть, разрезать пополам и порезать тонкими ломтиками. 3. Сыр натереть на мелкой терке. 4. Стейки выложить в форму для запекания, сверху выложить помидор и посыпать тертым сыром. 5. Запекать в разогретой до 200 С духовке 30 минут. 6.Готовую рыбу посыпать свежей зеленью
Схожі презентації
Категорії