Кухні Світу
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Іспанська кухня Мешканці Іспанії здебільшого харчуються рибою. В іспанській кухні дуже мало молочних продуктів. Незалежно від регіону, їжу готують на оливковій олії. Вершкове масло для приготування їжі не використовується. Це є іспанською особливістю. Іншими загальними ознаками іспанської кухні є вживання яєчних десертів та винятково білого пшеничного хліба. Тортійя де пататас — омлет з картоплею
Тайська кухня Асоціюється насамперед зі смаком бананів, цитрусових, ананасів, кокосового молока, свіжого коріандру, лимоннику, часнику і стручкового перцю — чилі. Краби під карі
Унікальна завдяки регіональним відмінностям та впливу сусідніх кухонь, зокрема німецької, італійської та французької. Усесвітньо відомі швейцарські сир і шоколад. Швейцарська кухня Рьошті
Грузинська кухня Традиційний національний кулінарний стиль мешканців Грузії. Особливістю грузинської кухні, як і будь-якої національної, є застосування певних продуктів, розповсюджених тільки на Кавказі, і, як наслідок наявність певних страв, популярність котрих отримала всесвітнє визнання. Аджарське хачапурі
Схожі презентації
Категорії