X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
живопис

Завантажити презентацію

живопис

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Презентація на тему: “Живопис” Васількова

Слайд 2

Живо пис — вид образотворчого мистецтва пов'язаний з передачею зорових образів нанесенням фарб на тверді, гнучкі або тканеві поверхні, а також твори мистецтва, створені таким способом.

Слайд 3

Найбільш поширені твори живопису, виконані на пласких або майже пласких поверхнях, таких як натягнуте на раму полотно, папір, поверхні стін і т. д. До живопису відносять і виконані фарбами зображення на декоративному та церемоніальному посуді, поверхня якого може мати складну форму. живопис найпоширеніший вид образотворчого мистецтва. Слово живопис означає живо писати, твори живопису створюються за допомогою фарб що наносяться на будь яку поверхню

Слайд 4

Види живопису -монументальний

Слайд 5

-станковий

Слайд 6

-декоративний

Слайд 7

-декораційний

Слайд 8

-мініатюра

Слайд 9

Українське слово живопис вказує на реалізм цього мистецтва в епоху бароко, коли в Україні почали писати картини в західному стилі, переважно олійними фарбами. В іконопису вживається дієслово «писати», так само як у грецькій мові. У той же час «живописати» може бути зрозуміле як енергійна, своєрідна манера писати, тобто і як свого роду писемність.

Слайд 10

Історія живопису розвивається в двох значеннях: в образотворчості, реалістичності і — знаковості: від ікони (образ) до абстракції.

Слайд 11

живопис може виконувати пізнавальну, естетичну, релігійну, ідеологічну, соціально-виховну або документальну функції.

Слайд 12

Слайд 13

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура