X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Сленг

Завантажити презентацію

Сленг

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Обережно Сленг

Слайд 2

Чому дівчата розмовляють сленгом? За моїм опитуванням 9 з 10 дівчат розмовляють сленговою мовою. Чому вони використовують цю мову як спосіб спілкування? Для багатьох з них, це спосіб самовираження. А для інших… Чому одні можуть протистояти натовпу, а інші ні? Це скоріш свідчить про те, що люди які використовують сленги, просто мають слабку силу волі.

Слайд 3

Чому хлопці розмовляють сленгом? За моїм опитуванням 10 з 10 хлопців розмовляють тільки сленговою мовою. Невже у них це теж спосіб самовираження? Ні для багатьох з них це спосіб життя. Коли вони розмовляють на сленговій мові, їм здається що їх краще розуміють.

Слайд 4

Чому вчителі розмовляють сленгом? За моїм опитуванням ніхто з вчителів не розмовляє сленговою мовою. Чому? Можливо тому, що їм не треба самовиражатися в такий спосіб.

Слайд 5

Сленг не залишається постійним. Зі зміною одного модного явища іншим, старі словазабуваються, їм на зміну приходять інші. Цей процес проходить дуже стрімко.  ВИСНОВОК Якщо в будь-якому іншому сленгу слово може існувати протягом десятків років, то вмолодіжному сленгу лише за минуле десятиліття бурхливого світового прогресуз'явилося і пішло в історію неймовірну кількість слів.     Я не думаю, що сленг це щось шкідливе. Сленг був, є і буде в нашій лексиці, цепомітно з тексту даної доповіді. Думаю, що неправомірно судити про потреби сленгумови. Сленг - це невід'ємна частина нашого життя.

Слайд 6

Слайд 7

Так хто ж вживає сленгові слова найбільше? За моїм дослідженням найбільш поширеною сленгова мова є у хлопців. І це не просто так, на це є дуже багато факторів:  вплив оточення і друзів, звичка , прагнення не вирізнятися серед инших,  недостатнім свій літературний словниковий запас, бажання бути сучасним .

Слайд 8

Чому вчителі розмовляють сленгом? За моїм опитуванням ніхто з вчителів не розмовляє сленговою мовою. Чому? Можливо тому, що їм не треба самовиражатися в такий спосіб.

Слайд 9

Слайд 10

Сленг не залишається постійним. Зі зміною одного модного явища іншим, старі словазабуваються, їм на зміну приходять інші. Цей процес проходить дуже стрімко.  Сленг не залишається постійним. Зі зміною одного модного явища іншим, старі словазабуваються, їм на зміну приходять інші. Цей процес проходить дуже стрімко. 

Слайд 11

Прощавай, але пам'ятай: Прощавай, але пам'ятай: Ти оригінальний, відрізняйся від інших.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура