X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Емма Уотсон и Вілл Смітт

Завантажити презентацію

Емма Уотсон и Вілл Смітт

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Will Smith and Emma Watson.Професія актора

Слайд 2

Актор Професія актора є однією з найпрестижніших в сучасному світі. Актор- це творча професія, яка вимагає від людини старанної роботи та акторської майстерності. Особливістю даної професії є те, що відомим і затребуваним актором можна стати в будь якому віці.

Слайд 3

Плюси професії цікава, творча професія; слава, популярність, народна любов (при отриманні популярності); гастролі за кордоном, подорожі; можливість в грі спробувати себе в ролі різних людей, з різними професіями, долями, захопленнями, побувати як позитивним, так і негативним героєм.

Слайд 4

Мінуси професії Необхідність віддавання професії цілком(зйомки репетиції займають велику кількість часу); Необхідність, часом, жити в похідних умовах з відсутністю необхідних зручностей; Акторська професія пов’язана з ризиком отримання травм (виконання трюків); Крім слави і успіху в акторській кар’єрі може бути і затишшя, пов’язане з відсутністю запрошень в спектаклі чи кіно;

Слайд 5

Якості що забезпечують успішність виконання професійної діяльності Здібності: - акторські і творчі здібності; - глибина і багатство уяви; - чиста, явна дикція; - добре розвита словесно-логічна, образна й емоційна пам’ять; - уміння вільно і розкуто рухатися, танцювати;

Слайд 6

Особисті якості експресивність (виразність); емоційність; чутливість; терплячість, наполегливість; уміння імпровізувати; оригінальність, індивідуальність; інтуїтивність;

Слайд 7

Will Smith Вілл Сміт- Віллард Крістофер (народився 25 вересня 1968 року в Філадельфії, Пенсильванії)- американський актор, співак у стилі хіп- хоп. Був неодноразово номінований на Оскара та премію Золотий глобус.

Слайд 8

Приватне життя Уперше Вілл Сміт одружився 1992 року з акторкою Шері Зампіно. 1992 року в них народився син Віллард Крістофер ІІІ, більше відомий як Трей. Три роки потому шлюб розпався, але вже 1998 р. він одружився з актрисою Джада Пінкетт, з якою в них народився син Джейден Крістофер Сайр та дочка Віллоу Камілл Рейн. У декількох фільмах Вілл з'являвся разом зі своїми дітьми, зокрема з Треєм та Джейденом. За рейтингом журналу «Форчун», Вілл Сміт є одним з 40 найбагатших молодих людей Америки. Сім'я мешкає у приватному маєтку у Флориді, а також Лос-Анжелесі та Філадельфії.

Слайд 9

Джада Пінкетт Джада Корен Пінкетт-Сміт- американська акторка, співачка, продюсер, режисер, письменниця і підприємець. Почала свою кар’єру в 1990 році, з’явившись в епізоді комедії “Справжні кольори”. Пінкетт- Сміт також займається музичною кар’єрою з 2002 року, вона створює метал- групу “Wicked Wisdom”. Джада випустила авторську книгу в 2004 році.

Слайд 10

Джейден Крістофер Сайр Сміт Американський актор, танцівник, реп- виконавець. Його першою появою на екрані стала роль в фільмі “В погоні за счастям”, а також він відзнявся у фільмах “ День коли земля зупинилась”, “ Карате- пацан” і “ Після нашої ери”. Джейден Сміт народився в Малібу. Разом зі своєю сестрою Уіллоу Джейден знаходиться на домашньому навчанні і не відвідує школу. Вони являються юними послами благодійної компанії Hasbro, націленою на допомогу ВІЛ- інфікованим дітям Африки.

Слайд 11

Віллоу Каміль Рейн Сміт Американська акторка та співачка. Акторський дебют відбувся в 2007 році в фільмі ” Я- легенда”, в якому Уіллоу відзнялась разом зі своїм батьком. Вона озвучила мультфільм “Мадагаскар-2”. Перший альбом в стилі хіп- хоп і R&B був записаний на початку вересня 2010 року, також був випущений кліп на пісню.

Слайд 12

Фільмографія -1993 Шість ступенів відчуження 1996 День незалежності 1999 Дикий, дикий Вест 2002 Люди в чорному 2 2004 Я, робот -2008 Хенкок -2008 Сім душ 2011 Люди в чорному 3 в 3D - 2013 Після нашої ери

Слайд 13

Мій улюбленний фільм з участю Вілла Сміта «Після нашої ери— американський фантастичний бойовик режисера М. Найт Ш'ямалана(також був сценаристом), що вийшов влітку 2013 року.Продюсуванням картини зайнялися Джеймс Ласситер, Кейліб Пінкетт і Вілл Сміт. В Україні прем'єра відбулася 6 липня 2013 року. Вілл Сміт відзнявся у фільмі разом зі своїм сином Джейденом Смітом. Також режесером цього фільму була Джада Пінкетт.

Слайд 14

Слайд 15

Нагороди: 2014 рік Премія канала “MTV” в номінації- Краща бійка -2014 рік Золота малина Фільм “Після нашої ери” 2009 рік конкурс Сатурн намінація- кращий актор 2008 рік Премія канала “MTV” номінація- Краща чоловіча роль -2007 рік конкурс Сатурн номінація- кращий актор 2007 рік Оскар в номінації- Краща чоловіча роль 1998 рік Премія кнала “MTV” в номінації- Краща пісня, Краща бійка 1997 рік Премія канала “MTV” в номінації – Кращий поцілунок та інші…

Слайд 16

Емма Шарлотта Д’юерре Вотсон Народилася в Парижі, Франція, 15 квітня 1990 рік. Відома як виконавиця ролі Герміони Ґрейнджер у фільмах про Гаррі Поттера. Емма отримала цю роль, коли їй було всього дев'ять років. До цього вона брала участь тільки у шкільних виставах.

Слайд 17

Чому я зробила призентацію про Емму Вотсон???? Одного разу переглядаючи телеканал “Новий” я натрапила на рекламу 8 серійного фільму Гаррі Поттер. Хочу зізнатися вам що цей фільм- це величезний спогад з дитинства, я виросла разом із героями цього фільму, переживала разом з ними, піддавался різним випробуванням. І на канікулах вирішила передивитися фотографії та біографії моїх улюбленних акторів дитинства, знаєте, я була трішки вражена. Пройшло начебто мало років але вони так змінилися. З маленьких, кмітлих, розумних дітей виросли чарівні, зовсім вже дорослі чоловіки та дівчата. Коли була маленькою, та навіть зараз хочеться пройти крізь стіну і сісти а потяг 9 і три четверті, і поїхати туди в Хогвардс, але…. це все лише казка. Саме тому я захотіла зробити цю презентацію про мою улюбленну акторку цього фільму , яка стала вже дорослою, має особисте життя. Сьогодні я хочу показати вам мою улюбленну героїню зовсім з іншого боку, не як Герміону з фільму Гаррі Поттер, а як Емму Вотсон- успішну фотомодель і акторку інших фільмів.

Слайд 18

Емма Вотсон і “Гаррі Поттер” За період з 2001 по 2008 рік вона знялася в шести фільмах про Гаррі Поттера. Емма Вотсон також взяла участь у зйомках останніх двох фільмів поттеріани: «Гаррі Поттер і смертельні реліквії» (вийшли на екрани двома окремими частинами). Участь у цьому проекті принесла їй безліч нагород, а також понад 10 мільйонів фунтів стерлінгів.

Слайд 19

Дитинство Коли їй було п'ять років, родина переїхала з Парижа до Англії, до графства Оксфордшир. Її батьки, Жаклін та Кріс Вотсон, розлучилися, і Емма стала жити з матір'ю та молодшим братом Алексом. Вже в шість років вона вирішила, що стане актрисою[7]. 1998 року Емма Вотсон вступила до початкової школи Дрейгон в Оксфорді. У школі вона зіграла головні ролі у виставах «Юність Артура», «Щасливий принц» та роль злої куховарки у «Пригоди Аліси у Дивокраї». У сім років посіла перше місце у шкільному конкурсі читців. Коли Еммі виповнилося дев'ять, керівник драмгуртка з її школи запропонував їй взяти участь у кастингу на роль Герміони у фільмі «Гаррі Поттер і філософський камінь» Емма виграла. Відтоді все її життя нерозривно пов'язане з Гаррі Поттером. 2008 року Вотсон закінчила Хідінгтонську школу для дівчат. Вона планує продовжити свою освіту в університеті, але ще вагається у виборі факультету, хоча не проти вивчати англійську мову та літературу. Того ж року закінчила літні курси акторської майстерності в Королівській академії театрального мистецтва у Лондоні.

Слайд 20

Інші роботи Перша роль Емми поза Гаррі Поттером була 2007 року у фільмі «Балетні туфельки». У цій екранізації роману Ноеля Стрітфілда Емма зіграла молоду актрису Пауліну Фоссіл. Фільм був показаний 26 грудня 2007 року у Великобританії, де його побачили 5,2 мільйона телеглядачів, але особливого успіху він не завоював. Також Емма Вотсон взяла участь у зйомках анімаційної дитячої комедії «Пригода Десперо», прем'єра якою відбулась у грудні 2008 року. У цьому фільмі вона озвучила головну героїню — принцесу Пі.

Слайд 21

Кар’єра фотомоделі Метр європейського кутюру Карл Лагерфельд назвав Емму «справжньою англійською трояндою» - ту саму, образ якої давно викинутий в архіви британських журналів. «Втілення чистоти та невинності, розбавлене пильним поглядом кокетки» - так охарактеризував її модельєр Крістофер Бейлі, який вибрав актрису на головну роль у рекламній кампанії Burberry осінь-зима - 2009/10. Можливо, даний фотопроект переросте в серйозніше співробітництво. Еммі пророкують нову роль Ванесси Параді, яка довгий час виступала музою Карла Лагерфельда і дому Chanel.

Слайд 22

Особисте життя У кожного з розведених батьків Емми є нова сім'я та свої діти. У батька: близнята Ніна та Люсі і чотирьохлітній син Тобі. У матері: двоє синів, які «постійно знаходяться з нею». Брат Емми, Алекс, знімався в епізодах двох фільмів про Гаррі Поттера, а її зведені сестри (Ніна та Люсі) брали участь в кастингу до фільму «Балетні туфельки», який з'явився в 2007 році на телеканалі ВВС. Зйомки у фільмах про Гаррі Поттера принесли Еммі більше 18 мільйонів доларів. Емма розуміє, що цих грошей вистачить для того, щоб ніколи більше не працювати. Проте, вона відмовилася від пропозиції покинути школу для того, щоб присвятити весь свій час зйомкам. Емма товаришує з Деніелом Редкліффом та Рупертом Ґрінтом. Вона називає їх «безвідмовною системою захисту» від стресів на зйомках. Актриса цікавиться танцями, співом, хокеєм на траві, тенісом, мистецтвом.Також їй подобається кулінарія. Полюбляє ходити по магазинах, слухати музику, перевагу в якій віддає поп-напрямам (Dido, Саманта Мамба) та школу. Про себе говорить, що вона «трохи феміністка». Захоплюється такими акторами як Джулія Робертс та Джонні Депп. Останнім часом Емма почала цікавитися світом моди. За її словами — це напрям близький до мистецтва, яке вона вивчала в школі. В вересні 2008 року в своєму блозі вона написала:«Я серйозно зосередилася на мистецтві взагалі та на моді зокрема»

Слайд 23

Фільмографія 2001 Гаррі Поттер філосовський камінь 2002 Гаррі Поттер і таємна кімната 2004 Гаррі Поттер 2001 Гаррі Поттер і і в’язень азкабана -2005 Гаррі Поттер і келих вогню 2007 Гаррі Поттер і Орден фенікса Балетні туфельки -2008 Пригода Десперо -2009 Гаррі Поттер та напівкровний принц -2010 і 2011 Гаррі Поттер і смертельні реліквії частина 1,2 -2012 Переваги скромників -2013 Елітне суспільство, Кінець світу -2014 Ной

Слайд 24

Нагороди -2002 Найкраща молода актриса, Найкращий акторський ансамбль -2003 Найкраща жіноча роль (срібло) -2004 Найкраща дитяча роль року, Найкраща молода актриса -2006 Найкраща жіноча роль, Найкраща команда в кіно -2007 Найкраща жіноча роль, Найкраща актриса -2008 Найкраща телевізійна актриса Великобританії -2009 Найкраща актриса в жанрі фентезі -2010 Найкраще виконання, Найкраще виконання жіночої ролі, Найкраща актриса в жанрі фентезі -2011 Найулюбленіша зірка кіно молодше 25, Найулюбленіша актриса

Слайд 25

Дякую за увагу

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура