X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Дизайн"

Завантажити презентацію

"Дизайн"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Презентація на тему «Дизайн» Учениці 10 класу ЗОШ №18 м.Кременчука Яковлевої Юлії

Слайд 2

1.Дизайн інтер`єру. Дизайн інтер'єру - галузь дизайну, спрямована на інтер'єр приміщень з метою забезпечити зручність і естетично приємну взаємодію середовища з людьми. Інтер'єрний дизайн поєднує в собі художній і промисловий дизайн. Дизайнер виконує оптимізацію праці в приміщенні, покращує навігацію у великих приміщеннях, розробляє оформлення спеціалізованих приміщень (наприклад, студій звукозапису, кіномонтажу, фотографії; аквапарків) згідно із запитами клієнтів. Дизайнер управляє всім процесом оформлення інтер'єру, починаючи плануванням приміщення, освітлення, систем вентиляції, акустикою; обробкою стін; та закінчуючи розміщенням меблів і установкою навігаційних знаків.

Слайд 3

Ландшафт Ландшафт— простір, образ якого формується конфігурацією місць, які займають і змінюють належні до нього елементи. Простіше кажучи - будь-який простір з характерним виглядом. При такому підході, прикладом ландшафтів можуть бути: архітектурні споруди, мистецькі твори (живописні, музичні, скульптурні та ін.), технічні вироби і навіть живі істоти (включно з людиною).

Слайд 4

Архітектура Архітектура – мистецтво проектування й будівництва споруд та їхніх комплексів, що формують просторове середовище для життя і діяльності людини. Архітектура, в якій органічно взаємопов’язані функціональні, конструктивні й естетичні риси, в процесі свого розвитку, як і інші види мистецтва, виробила ряд стильових (істо-ричних і національних) ідейно-художніх та естетичних напрямів: гіпостиль, античний стиль, візантійський, романський, давньоруський стилі, ренесанс, бароко, класицизм, ампір, конструктивізм, раціоналізм, модернізм та ін.

Слайд 5

Слайд 6

Слайд 7

Архітектура є складовою частиною засобів виробництва і матеріальних умов існування людини (громадська архітектура – житлові будинки, громадські будівлі, садиби та ін., а також ландшафтна архітектура – гармонійні ансамблі, що включають елементи природного та антропогенного ландшафтів). Видатні зразки архітектурних споруд є пам’ятками архітектури, що охороняються; всі вони, як правило, є об’єктами екскурсійного показу і відіграють важливу роль в пізнавальному туризмі.

Слайд 8

Слайд 9

Слайд 10

Слайд 11

Слайд 12

Слайд 13

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура