Солі карбонатної кислоти.Розпушувачі тіста
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Мета уроку: дослідити фізичні властивості карбонатів, гідрокарбонатів, солій амонію; повторити якісни реакції на карбонат-іони, іони амонію; навчитися визначати їх.
Що повинні взнати? Склад солей, назви - Розпізнавати дослідніцким шляхом солі, застосовуючи якісні реакції. - Властивості солей. - Практичне значення карбонатів.
Використовувати знання і уміння в практичній діяльності і повсякденному житті для: - безпечного поводження з речовинами і матеріалами; - критичної оцінки інформації про речовини, використовувані в побуті.
Таблиця №2 Інструктивна картка Хід роботи Спостереження Рівняння хімічної реакції Висновок: Якісна реакція на карбонат-іони є _____________________________________
Харчові добавки це речовини природного й штучного походження, спеціально внесені в харчові продукти для досягнення певних технологічних ефектів (кольору, стійкості до псування, збереження структури й зовнішнього вигляду продуктів харчування). Харчові добавки позначаються індексом Е с трьох - або чотиризначним номером.
Харчові добавки, заборонені в Україні Е121 - Барвник червоний цитрусовий . Е123 - Червоний амарант. Е240 - Консервант-формальдегід.
Я дізнався багато нового Мені це згодиться в житті На всі виниклі у мене питання я отримав відповіді На уроці я працював сумлінно
Схожі презентації
Категорії