X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
ОБСЛУГОВУВАННЯ ВОВЧКА

Завантажити презентацію

ОБСЛУГОВУВАННЯ ВОВЧКА

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Тема № 10 Складання фаршу  

Слайд 3

Тема уроку Обслуговування вовчка

Слайд 4

Мета уроку Навчитися безпечним робочим прийомам подрібнення м'яса на вовчку

Слайд 5

Проблемне питання: Шляхом практичних дій визначити чинники, які впливають на якість процесу подрібнення м’яса

Слайд 6

Вимоги кваліфікаційної характеристики до професійної компетенції виробника м’ясних напівфабрикатів 4 розряду.

Слайд 7

Призначення процесу подрібнення м’яса та його апаратурне оформлення

Слайд 8

Призначення та будова основних робочих органів вовчка

Слайд 9

Порядок складання та принцип дії різального механізму

Слайд 10

Завантаження вовчка сировиною

Слайд 11

Ведення процесу подрібнення

Слайд 12

Визначення якості роботи різального органу

Слайд 13

Недоліки в роботі різального механізма та шляхи їх усунення

Слайд 14

Вимоги охорони праці при обслуговуванні вовчка

Слайд 15

Інструктивно-технологічна карта з обслуговування вовчка Підготувати робоче місце Перевірити заземлення вовчка Провести складання різального механізму: - вставити шнек - на хвостовик шнека встановити приймальну решітку - встановити ніж різальною кромкою проти годинникової стрілки - встановити проміжну решітку з великими отворами - встановити ніж - встановити проміжну решітку з середніми отворами - встановити ніж - встановити вихідну решітку - встановити притискне кільце - загвинтити притискний маховик Перевірити роботу вовчка на холостому ході Завантажити сировину (подавати рівномірно) Слідкувати за правильністю роботи по характеру витікання фаршу з вихідної решітки По закінченні процесу подрібнення, знеструмити обладнання, розібрати машину, провести санітарну обробку

Слайд 16

Проблема Причина Вирішення Вовчок не ріжем’ясо, а переминаєйого Ножі затуплені та не прилягають до решіток Нагострити ножі, затягнути затискний маховик Подрібнене м’ясо нагрівається Неправильнопроведене складання різального механізму, затуплені ножі Правильноскласти різальний механізм, нагострити ножі Підвищений шум у редукторі з можливою зупинкою двигуна Сильно загвинчений затискний маховик Відгвинтити затискний маховик на півоберту Раптовазупинка машини У робочу камеру потрапивтвердий сторонній предмет Знеструмити машину,усунути причину

Слайд 17

Вирішення проблемного питання

Слайд 18

Чинники, що впливають на якість процесу подрібнення м'яса структура і фізико-механічні властивості сировини конструктивні особливості різального механізма технічний стан машини та налаштування різального механізма

Слайд 19

Домашнє завдання скласти картку - завдання з обслуговування вовчка для закріплення набутих знань заповнити таблицю ” Характеристика різального механізму вовчка ” Вид обладнання Конструктивні відмінності різального механізму Способи подрібнення

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Різне