Французька кухня
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Французька кухня складається з кулінарних традицій та практики з Франції, відома для багатьох соусами та випічкою .
Terrine (food) Terrine є французький фарш буханця, схожі на паштет, зроблені з більш грубої нарізаного інгредієнтів. Террін зазвичай подається ,як coldor,при кімнатній температурі.
Збиті вершки Збиті вершки це крем , що був збитий міксером, віночком або вилкою поки не став легким і пухнастим. Збиті вершки часто підсолоджені і іноді приправлений ваніллю і часто називається шантільї крем або cème Chantilly.
Camembert Camembert є м'яким, вершковим сиром. Це було зроблено спочатку в кінці 18-го століття в Камамбер, в Нормандії, однак у Франції.
Crêpe Млинець або Креп — дуже тонкий млинець, як правило, зроблені з пшеничного борошна (crêpes de Froment) або гречаного борошна (galettes).
Cider Сидр або cyder — ферментований алкогольний напій, зроблений з фруктового соку, найбільш часто і традиційно яблучного соку, а також соку персиків, груші ("Перрі" сидр) або інших фруктів. Сидр варіюється у вміст алкоголю з 1,2%, вміст Алкоголю 8,5% або більше у традиційний англійський ciders. У деяких регіонах cider можуть бути названі "яблучне вино"
Cassoulet Cassoulet - це багата, повільно-приготовлена запіканка, що гтуєтьсяна півдні Франції, що складається з м'яса (зазвичай свинини копчені, гусака, качки і іноді баранини), шкіри свині (couennes) і білої квасолі (haricots Блан).
Схожі презентації
Категорії