X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Отруйні та їстівні гриби

Завантажити презентацію

Отруйні та їстівні гриби

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Отруйні гриби - володіють токсичністю, яке не зникає після обробки! До отруйних грибів відносяться 32 види.Розглянемо деякі з них.

Слайд 3

Слайд 4

Слайд 5

Слайд 6

Слайд 7

Слайд 8

Слайд 9

Слайд 10

У цю групу входять гриби, які можна використовувати в їжу без попередньої обробки, тобто після чистки негайно смажити, тушкувати і т. д.

Слайд 11

Слайд 12

Слайд 13

Слайд 14

Слайд 15

Слайд 16

Слайд 17

Слайд 18

Слайд 19

Слайд 20

Слайд 21

Слайд 22

Слайд 23

Слайд 24

Слайд 25

Слайд 26

Слайд 27

Слайд 28

Слайд 29

Слайд 30

Слайд 31

Слайд 32

Гриби цієї групи в сирому вигляді отруйні або володіють гіркотою. Після варіння отруйні або гіркі речовини розчиняються у воді і гриби стають придатними до вживання в їжу. До умовно їстівних відносяться також гриби, які можна використовувати тільки після сушіння, вимочування і інших видів попередньої обробки.

Слайд 33

Слайд 34

Слайд 35

Слайд 36

Слайд 37

Слайд 38

Слайд 39

Слайд 40

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Природознавство