X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
ВАШ БЕЗЦІННИЙ ВНЕСОК У БЛАГОЧИННІСТЬ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

Завантажити презентацію

ВАШ БЕЗЦІННИЙ ВНЕСОК У БЛАГОЧИННІСТЬ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Акція “ВАШ БЕЗЦІННИЙ ВНЕСОК У БЛАГОЧИННІСТЬ” для благодійників назустріч відзначення Міжнародного дня інвалідів Зігріймо добротою, допомогою та підтримкою людей з обмеженими можливостями та нужденних. Віддаючи, збагачуємося душею! 5 причин стати благочинником Українського Червоного Хреста: Товариство Червоного Хреста України є провідною неурядовою організацією, яка займається гуманітарною діяльністю (з 1918 року). Разом ми допоможемо ще більшій кількості обездолених. Червонохресні організації цінують будь-яку допомогу: продукти харчування, одяг, взуття, ковдри, подушки, засоби гігієни, побутову техніку, миючі засоби, канцтовари, медикаменти, інвалідні візки, милиці та ін.. Не менш важливі й благодійні послуги: перукарські, хімчистки, прання, ремонт, прибирання та упорядкування осель і садиб тощо. Наші принципи співпраці: відкритість, достовірність, своєчасність. Товариство відповідально та професійно звітує перед партнерами. Співпраця з Червоним Хрестом - це чудова можливість продемонструвати соціальну спрямованість Вашої організації чи особистої діяльності. Акції, що проводяться червонохресними організаціями висвітлюються у ЗМІ, а ім’я спонсорів завжди фігурує на сайті Товариства та сайтах регіональних червонохресних організацій, а також в журналі “Вісник Червоного Хреста України”.

Слайд 2

Вони вже простягли “руку допомоги” немічним: Голова Правління ВАТ ”Темп” Праворський І.М. з м.Хмельницька подарував багатодітній родині Ковальових (9 дітей) з м.Деражня газовий котел вартістю 1тис. 500грн. Луганська обласна організація Товариства Червоного Хреста України разом з органами місцевої влади за підтримки американської громадської організації «Міжнародна допомога і розвиток, інк» впродовж січня поточного року вручила 270 особам з обмеженими можливостями інвалідні візки. В селі Калинівка Чернігівського району Запорізької області є комунальна установа для дітей з вадами розвитку. Цього року завдяки Запорізькій обласній організації Червоного Хреста отримала цінний дарунок від благодійників із Великобританії – ліфт-підйомник для переміщення дітей з захворюваннями опорно-рухового апарату. Загальна вартість гуманітарного вантажу склала 2400 фунтів стерлінгів. Інвалід другої групи Урецький Сергій Петрович, почувши про навчання на базі обласної червонохресної організації комп'ютерної грамотності пенсіонерів та інвалідів, загорівся ідеєю навчитися працювати на комп’ютері та завдяки цьому знайти додатковий заробіток до своєї скромної пенсії. Запорізький Червоний Хрест не лише взяв самотнього інваліда на навчання, а й подарував йому власний комп'ютер отриманий раніше в якості гуманітарної допомоги від “Індустріал Банку” у м.Запоріжжі, яким керує Леонід Гребінський. Харківська обласна організація Товариства Червоного Хреста України стала партнером секції тенісистів-колясочників та в межах програми «ITF Silver Fund» отримала від Міжнародної Федераціїї тенісу спортивні інвалідні візки в якості гуманітарної допомоги. У лютому 2012 року харківські тенісисти–колясочники представили збірну України у кваліфікаційному турнірі Кубку світу. Фінансова Група Порше минулого року надала підтримку лікарні Червоного Хреста у Вижницькому районі Чернівецької області. Виділені компанією 40 тисяч гривень матеріальної допомоги витрачені на харчування, закупівлю постільної білизни та нового обладнання для лікарні. А в жовтні 2012 року компанією надано 90тис. Грн. на ремонт Хоспісу Червоного Хреста в місті Коростені Житомирської області. “Наша компанія прагне допомагати тим, хто цього насправді дуже потребує!” – говорить генеральний директор Порше Лізинг Україна Йозеф Граф.

Слайд 3

Голова спілки “Союз Чорнобиль України” міста Дніпропетровська - Олександр Володимирович Субота передав голові обласної організації Товариства Червоного Хреста України - Людмилі Петрівні Лашко медикаменти для підопічних медико-соціальних кімнат Червоного Хреста Дніпропетровської області. Школярі та студенти міста Кіровограда в рамках червонохресної акції “Щедрий врожай” зібрали 3 тонни городини на суму 8 тис. грн., яку направили пацієнтам психоневрологічного інтернату; обласної протитуберкульозної лікарні; проживаючим в соціальному гуртожитку; дітям, які перебувають в притулку; самотнім людям похилого віку; багатодітним родинам. Олександрійська міська молодь зібрала більше 400 кг. продуктів харчування на загальну суму 4,6 тис грн., яку направили дитячому будинку «Джерело життя», багатодітним та малозабезпеченим сім’ям. На Тернопільщині під час фестивалю «Повір у себе» 630 діточок з особливими потребами дарували присутнім пісні, танцювальні номери. Після виступів вихованці Мельниця-Подільської спеціалізованої школи разом з волонтерами Червоного Хреста відвідали розважальний центр «Подоляни», де грали в боулінг, каталися на ковзанах, смакували різні солодощі. Організаторами цієї доброї справи стали Тернопільські благодійники - подружжя Чубаків. В ході акції “Подаруй дитині радість” на Черкащині відвідувачі мережі магазинів «Сільпо». «Деликат», «Фуршет», «Велика кишеня», «Гранд маркет», «NOVUS», «Казбет», «Molli» (всього 13 магазинів) купували продукти харчування, солодощі, фрукти, сік, іграшки, канцтовари та залишали їх у кошику біля виходу. Усього протягом двох днів у травні таким чином червонохрестівцям вдалося зібрати продуктів харчування та канцтоварів на суму 8 тисяч грн. Зібрані подарунки передані майже 300 дітям хворим на туберкульоз, ВІЛ/СНІД, онкохворим дітям, дітям-інвалідам. В період проведення на Чернігівщині благодійної акції «Милосердя в кожному серці» Прилуцька міська організація Товариства Червоного Хреста України завдяки спонсору–благодійнику Комарову Володимиру Вікторовичу, кожного четверга в медико-соціальному центрі проводили благодійні обіди та роздавали хлібобулочні вироби для підопічних Червоного Хреста. Благочинну допомогу в період проходження благодійної акції отримали 160 чоловік.

Слайд 4

За ініціативи Чаплинської районної організації Товариства Червоного Хреста України, що на Херсонщині впорядковано пам’ятник та могилу інваліда, ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС, колишнього лікаря районної санепідстанції та Центральної районної лікарні Сергія Миколайовича Турянського. Матеріали придбала колишня медична патронажна сестра обласної організації Товариства, а нині приватний підприємець Тетяна Степанівна Буренко. Роботи безкоштовно виконали медики, які працювали з С.М.Турянським. Чернівецька міська червонохресна організація та обласний осередок «Астом-Чернівці» Всеукраїнської Асоціації «Астом-Україна» вже четвертий рік поспіль реалізують спільні проекти, що дає змогу заявити про існування особливої категорії інвалідів – зворим зі складним ураженням кишечника та їхні проблеми. Стомованим мешканцям міста була надана муніципальна допомога загальним розміром 12 000 грн. Кошти були витрачені на закупівлю середньої місячної норми життєво необхідних медичних засобів для таких хворих. ЗАПРОШУЄМО СТАТИ БЛАГОДІЙНИКАМИ тих, чиї серця відкриті для співчуття, для кого горе ближнього – його біль. Разом з Червоним Хрестом поліпшіть життя людей з обмеженими можливостями! Наша адреса : 01004, Київ, вул. Пушкінська, ЗО Телефон: (044) 235-01-57 Факс: (044) 288-16-58 E-mail: national@redcross.org.ua; web-site: www. redcross.org.ua Розрахункові рахунки: №26005000041577 (у гривнях); №26004000041578 (у доларах); №26003000041579 (у євро) в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 В Криму на звернення автономної червонохресної організації відгукнулися головні лікарі санаторіїв м.Євпаторії «Зміна» - Кулик Г.Д., «Буревісник» - Нагаєць О.О. і «Здравниця» - Тихончук Ю.Г. та організували оздоровлення 18 обездолених та малозахищених підопічних Червоного Хреста на загальну суму 32тис 400грн. Кіровоградська обласна організація Товариства разом зі студентами медичного коледжу ім.Є.Ї.Мухіна збирали добровільні пожертви у червонохресні скриньки для допомоги Шевченко Кірі, яка хворіє на гострий лімфобластний лейкоз. Зібрані кошти на загальну суму 3тис 500грн передані матері дівчинки.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура