X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Нідерланди

Завантажити презентацію

Нідерланди

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Культура Індії. Архітектура Тадж-Махал Індійська архітектура є однією з областей, у якій найяскравіше представлена розмаїтність індійської культури. Більша частина архітектурних пам'ятників Індії, включаючи такі монументи як Тадж-Махал й інші приклади монгольської і південно-індійської архітектури, являють собою змішання древніх і різнорідних місцевих традицій різних регіонів Індії й зарубіжжя.

Слайд 3

Головний гопурам Храм Аруначалешвара в Тіруваннамалай — один з найбільших індуських храмів у світі. Культура Індії. Архітектура

Слайд 4

Культура Індії. Скульптура Крім храмів до наших днів дійшла велика кількість статуеток, що представляють собою богів.

Слайд 5

Культура Індії. Музика Сполучення музичних звуків розглядалися давньоіндійськими мислителями як енергія космосу і життя, та втілення ритмів розвитку Всесвіту.

Слайд 6

Культура Індії. Танці Танець представляв собою версію молитви. Найвідомішими індійськими народними танцями є бхангра в Пенджабі, біху в Ассам, чхау в Західній Бенгалії.

Слайд 7

Ігри Індійці дуже полюбляли різні ігри. Одна з них — чатуранга (шатрандж) — дійшла і до нас у вигляді сучасних шахів.

Слайд 8

Культура Індії. Кіно Кіно набуло популярності по всій Індії , в рік виробляється більше 1000 фільмів. В кінці 2010 року повідомлялось, що по річному виготовленню фільмів Індія займає перше місце, випереджаючи Голівуд. Індійські стрічки ідуть на екранах більше 90 країн світу.

Слайд 9

Індійський одяг До повсякденного одягу індійців відносять сарі, наплічні шалі і шарфи, а також відрізи на чоловічі стегнові пов'язки і на тюрбани. Барвистістю відрізняються тільки жіночі костюми, чоловічий одяг, як правило, однотонний: літом всі ходять в білому, взимку носять куртки, європейські костюми і каптани різного крою. Кольоровими бувають лише широкі покривала і тюрбани, а також відрізи на «дхоті» — стегнові пов'язки.

Слайд 10

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура