X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Цукрова промисловість України

Завантажити презентацію

Цукрова промисловість України

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Презентація на тему: “Цукрова промисловість в Україні”

Слайд 2

Буряк-основа сучасного виробництва цукру (за ДСТУ 17421).

Слайд 3

Вирощування цукрових буряків

Слайд 4

Склад буряка

Слайд 5

Асортимент насіння цукрових буряків, що пропонується для сівби

Слайд 6

Цукор

Слайд 7

Розміщення цукрових заводів в Україні

Слайд 8

Парафіївський цукровий завод

Слайд 9

Цукрові заводи в Черкаській області

Слайд 10

Відкрите акціонерне товариство «Володимир-Волинський цукровий завод». Склад цукру.

Слайд 11

Олександрівський цукровий завод

Слайд 12

Пальмірський цукровий завод.

Слайд 13

Відкрите акціонерне товариство «Володимир-Волинський цукровий завод»

Слайд 14

На Житомирщині станом на 5 жовтня 2011 року діють 3 цукрових заводи.

Слайд 15

Виробничі процеси на цукровому заводі

Слайд 16

За інформацією Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, станом на 06.12.2011 року цукристі викопані з площі 40,51 тис. га, що становить 100 відсотків від площі до збирання, та накопано близько 1,6 млн. тонн солодких коренів. До сезону цукроваріння в області приступили 7 цукрових заводів (Пальмірський, Селищанський, Тальнівський, Цибулівський, Бужанський, Жашківський та Іваньківський цукрові заводи), якими вже вироблено майже 136,7 тис. тонн цукру-піску. На сьогодні сезон цукроваріння продовжують три заводи (Селищанський, Тальнівський, Цибулівський), а це дасть змогу до кінця сезону виробити близько 140 тис. тонн цукру.

Слайд 17

Очистка буряка від домішок (землі, піску, залишків зеленої маси) і його мийка.

Слайд 18

Сучасне виробництва цукру з буряків складається з слідуючих основних стадій: - приймання, зберігання, подача в завод та очистка буряка від домішок (землі, піску, залишків зеленої маси), його мийка, різання на стружку та добування дифузійного соку; - очистка дифузійного соку вапняковим молоком, вуглекислим газом від нецукрів та згущення його випарюванням до густини сиропу; - виділення сахарози шляхом кристалізації, відокремлення цукру від міжкристального розчину, сушка та пакування.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Географія