X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Соковиті корми

Завантажити презентацію

Соковиті корми

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

1. Теоретичні основи силосування та заготівля силосу. 1. Теоретичні основи силосування та заготівля силосу. 2. Технологія заготівлі сінажу. 3. Характеристика коренебульбоплодів і баштанних культур. 4. Характеристика відходів цукрового і бродильного виробництв. 5. Специфічні властивості різних кормів за впливом на стан здоров'я тварин.

Слайд 3

Силосування – один із найбільш поширеніших способів консервування соковитих кормів, зеленої маси кормових культур, коренебульбоплодів, баштанних та ін. Силосування – один із найбільш поширеніших способів консервування соковитих кормів, зеленої маси кормових культур, коренебульбоплодів, баштанних та ін. Суть природного силосування полягає в тому, що в процесі анаеробного (без доступу повітря) бродіння цукрів зеленої маси утворюються органічні кислоти (молочна та оцтова), які накопичуючись понижують рН середовища до 4,0-4,2.

Слайд 4

Слайд 5

І. Коли зелена маса утрамбовується проходить розвиток всієї мікрофлори. І. Коли зелена маса утрамбовується проходить розвиток всієї мікрофлори. ІІ. Нагромаджується молочна кислота і інші, зокрема оцтова, які пригнічують розвиток небажаної мікрофлори. ІІІ. рН маси знижується до 4,0-4,2, припиняють діяльність гнильні мікроби, продовжують розвиватись молочнокислі, пізніше і вони відмирають (консервація маси). Оптимальна температура маси – 35-370С (втрати поживних речовин є найменшими).

Слайд 6

Слайд 7

Слайд 8

Слайд 9

Слайд 10

Слайд 11

Слайд 12

Слайд 13

Слайд 14

Слайд 15

Слайд 16

Слайд 17

Слайд 18

Слайд 19

Слайд 20

Слайд 21

Слайд 22

Слайд 23

Слайд 24

Слайд 25

Слайд 26

Причини заготівлі складного силосу: Причини заготівлі складного силосу: якщо одна з культур не силосується в чистому вигляді; при необхідності поліпшення хімічного складу і поживності силосу; при необхідності кращого зберігання окремих соковитих кормів — моркви, гички буряків, гарбузів, картоплі, жому тощо.

Слайд 27

Слайд 28

Слайд 29

Сінаж – консервований в анаеробних умовах корм, заготовлений із прив’ялених до вологості 45-55% трав.

Слайд 30

Слайд 31

Слайд 32

Слайд 33

Слайд 34

Слайд 35

Слайд 36

Слайд 37

Слайд 38

Слайд 39

Слайд 40

Слайд 41

Слайд 42

корови – 10-12; корови – 10-12; вівці – 1-3; робочі коні – 10.

Слайд 43

Слайд 44

Слайд 45

Слайд 46

Слайд 47

Слайд 48

Слайд 49

Слайд 50

Слайд 51

Слайд 52

Слайд 53

Слайд 54

Слайд 55

Слайд 56

Слайд 57

Слайд 58

Слайд 59

Слайд 60

Слайд 61

Слайд 62

Слайд 63

Слайд 64

Слайд 65

Слайд 66

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Біологія