Фасування та пакування майонезу
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Сегмент скляної тари сьогодні займає полімерна тара. Це значно скоротило трудомісткість і вартість фасування
Для фасування використовуються пакети з полімерних матеріалів місткістю 100 і 150 г. Сьогодні з'явилась порційна фасовка масою 10 г.
З полімерної плівки, що знаходиться в рулонах на машині формується пакет, який потім запаюється
Майонез фасують в поліпропіленові коробочки та стаканчики з полімерною кришкою або закриті алюмінієвою фольгою
Для фасування майонезу, необхідний дозатор в'язких продуктів та установка запаювання пластикових стаканів.
Сьогодні популярна сучасна упаковка “Дой Пак”- це стійки пакети з чотиришарових ламінатів, можуть бути з дозатором-штуцером.
Майонез однієї назви можна фасувати в різну тару: відерце, пакет “Дой Пак”, пакет “Дой Пак” з дозатором-штуцером, полімерні стаканчики
Вміст банки, що закупорена за допомогою кришки “твіст-офф” зберігається більше шести місяців. Банки можуть бути зі скла та полімерних матеріалів.
Майонез можна випускати в міні-упаковці масою 50 г. Пакети для однократного використання ідеально підходять для офісних обідів і дачних салатів
Інноваційна упаковка “Елтеро” практична і зручна в використанні. Стильна баночка зі спеціальною кришкою, що легко відкривається, обгорнута термозсідальною плівкою
Для ресторанного господарства та промислової переробки майонез пакують у бідони на 2-5 л, а також у фляги
Схожі презентації
Категорії