страва лагман
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Легенда Лагмана Лагман — це популярна і дуже смачна страва, що готується з м’яса, овочів та спагетті. За легендою, цю страву вигадала жінка, яка хотіла, щоб її коханий залишався увечері вдома.
Інгредієнти 0,5 кг яловичини або баранини; 0,5 кг спагетті; по 2 цибулини, морковини та картоплини; 1 солодкий болгарський перець; 3 зубчики часнику; сіль; рослинна олія; зелень; чорний та червоний мелений перець – за смаком.
Приготування – м’ясо нарізати маленькими шматочками; – цибулю нашаткувати; – моркву і картоплю нарізати кубиками; – часник дрібно порубати; – перець солодкий нарізати разом із зернятками; – в каструлю або казан налити олію і обсмажити до готовності м’ясо; – до обсмаженого м’яса додати цибулю, перемішати і злегка обсмажити; – додати в каструлю/казан картоплю, моркву, перець, часник і також все обсмажити, постійно перемішуючи; – після залити окропом, щоб вода накрила м’ясо і овочі; – посолити, поперчити і варити на повільному вогні до повної готовності; – відварити спагетті; – в глибокі тарілки викласти порцію локшини і залити підливою; – посипати зеленню за смаком і подати до столу.
Схожі презентації
Категорії