X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Панки"

Завантажити презентацію

"Панки"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Презентація на тему: “Молодіжна субкультура – панки.”

Слайд 2

Панки (від англ. punk — обезбашена молода людина; хтось екстремальний, незалежний) — молодіжна субкультура, покоління молодих людей на рок-естраді (середина 70-х рр. 20 ст.). Провідною інтонацією їхніх виступів став різкий протест проти будь-яких моральних і звичаєвих правил. Це відбилося насамперед на характері їх музики - панк-року. Шокує і зовнішній вигляд виконавців, у їх стилі завжди присутня неохайність і недбалість.

Слайд 3

Етимологія слова “ПАНК” Спочатку воно мало негативне значення: вулична дівка (1596) гниле дерево або деревна цвіль (1707) нікчемний чоловік покидьок недосвідчений молодик, простак У середині XX століття слово "Панк" було американським сленговим  терміном, що позначає певні молодіжні групи.

Слайд 4

Історія субкультури Саме перша хвиля панку у Великобританії (1976-1978) вважається панк-ерою і розглядається більшістю дослідників. Панк був одним з небагатьох музичних течій, яке прийшло в Радянський Союз з мінімальним запізненням. Перші панки проявилися в таких містах як Москва і Санкт-Петербург.

Слайд 5

Зовнішній вигляд панків Панки відрізняються строкатим, епатажним іміджем. Багато панків фарбують волосся в яскраві неприродні кольори, начісують і фіксують їх лаком, щоб вони стояли сторч. Носять рвані джинси, заправлені у важкі черевики і кеди. Деякі попередньо вимочують джинси в розчині відбілювача, щоб ті пішли рудими розводами. Куртка-косуха - була перейнята як рок-н-рольний атрибут з 1950. В одязі переважає стиль «DEAD», тобто «мертвий стиль». Панки наносять черепи і на одяг. Також панки носять різні атрибути рокерських субкультур: нашийники, напульсники, браслети (переважно шкіряні, з шипами, заклепками і ланцюгами). Багато панків роблять татуювання.

Слайд 6

Слайд 7

Слайд 8

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Культура