X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
култура 19 20 ст

Завантажити презентацію

култура 19 20 ст

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Інформаційні процеси і комп’ютер Підготувала Студентка ІІ-Ж курсу Крулько Ліліанна

Слайд 2

Мета уроку Навчальна: Познайомити учнів з інформаційними процесами та навчити їх застосовувати в житті. Розвивальна: Розвивати вміння працювати з інформацією, опрацьовувати інформацію та збирати, предавати та шукати інформацію Виховна: Розвивати і учнях інформаційну культуру, виховувати посидючість.

Слайд 3

Пошук інформації Здійснюється в довідниках, енцеклопедіях, архівах, словниках, мережі Інтернет та інших засобах зберігання повідомлень за деякими ключовими словами.

Слайд 4

Опрацювування інформації Це процес отримання нових повідомлень з наявних. Наприклад: Учень, прочитавши умову задачі, осмислює її, виробляє алгоритм розв’язання, у результаті якого отримує – розв’язок задачі.

Слайд 5

Зберігання інформації - Це процес фіксування повідомлень на матеріальному носії (книги, газети, кінострічки, диски,флеш-карти тощо).

Слайд 6

Передавання інформації -Це процес переміщення повідомлень від джерела до приймача певним каналом передавання. Повідомлення передають у формі сигналі: звукових, електромагнітних, текстових, грфічних та інших.

Слайд 7

Захист інформації Це процес створення умов, що не допускають втрати, пошкодження інформації (створення резервних копій документів; зберігання в сейфі, кодування).

Слайд 8

Дякую за увагу

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Культура