X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Гопники

Завантажити презентацію

Гопники

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

ГОпники Підготував студент групи 1-іпз-18 Чудійович назарій

Слайд 2

Гопники – це… Гопник (гоп, гопота) Представник радянської та пост-радянської субкультури, утвореної в результаті інфільтрації кримінальної естетики в робітниче середовище; людина, що вимагає гроші або інші цінні речі від інших людей , шахрай, грабіжник, хуліган. Зазвичай походить з малозабезпечених сімей.

Слайд 3

Що характерне для гопників. Для гопників характене зневажливе відношення до оточуючих. Гопники самоутверджуться, принижуючи, кривдячи, ображаючи, вимагаючи гроші у інших людей. Типовий гопник може без будь-якої причини чіплятися до перехожих на вулиці, якщо він відчуває, що вони не можуть за себе постояти. В своєму ставлені до суспільної моралі гопники є циніками.

Слайд 4

Звідки з’явився термін гопники. Деякі вважають, що термін гоп з'явився в результаті скорочення від словосполучення «Громадянин Небезпечної Поведінки (ГОП)». Представники субкультури «гопників» відрізняються вираженою агресією проти членів суспільства,а також зневажливо ставляться до всіх, хто не дотримується «пацанськіх понятть» негласні правила поведінки, що склалися в кримінальному середовищі. Чінаааа

Слайд 5

Вигляд гопника

Слайд 6

Звичайний зовнішній вигляд Звичайний зовнішній вигляд гопників: Зачіска «їжачком». Взуття, одягнений в спортивний костюм. Клечатая кепка. Велика кількість перснів-печаток і золотих ланцюжків. Розтягнута майка з трениками і тапочками. Використання жаргону. Куртка з «шкіри». Шапка, одягнена як правило на вуха. Ее Вася!

Слайд 7

Найпоширеніші ознаки гопників. Ходять бандою

Слайд 8

Усі один одного називають «васями» або «пацанами», «пациками», «братухами» тощо. Лузають насіння («сємкі») та слухають реп.

Слайд 9

БЛАГОДАРОЧКА ВСЄМ!!!

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Культура