X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Емо

Завантажити презентацію

Емо

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Емо (англ. emo: від англ. emotional — емоційний) — молодіжна субкультура, яка утворилась на базі прибічників однойменного музичного жанру. Найпоширеніша субкультура серед підлітків 13-17 років (хоча іноді трапляються й старші прихильники). Головне для представників цієї субкультури -емоції. І вони черпають їх звідусіль - із музики, книг, кіно. Часто в емо-музиці переважає крик («скрім»), плач, вереск.

Слайд 3

Часто в емо-музиці переважає крик, плач, вереск. Серед інших субкультур особливою любов'ю не користуються, особливо хлопчача частина емо. Їх вважають плаксіями і всерйоз практично не сприймають. Носять виключно чорно-рожевий одяг, кеди, часто стрижуть волосся і залишають довгу чолку, що закриває півобличчя. Волосся і нігті нерідко фарбують у чорний колір. Хлопці вдягають обтягуючі штанці з низеньким поясом і приталені майки з назвами рок- гуртів, ремені із заклепками. Люблять обвішуватися значками з героями американських мультфільмів і фенечками, пірсинг, татуювання, часто носять маленькі тонелі.

Слайд 4

 5 Мета їхнього одягу — стерти різницю між хлопцем і дівчиною. Справжній «емо» не палить, не вживає алкоголь і наркотики, не бере участь у безладних статевих зв’язках, не зраджує свої ідеали, про усе це свідчать татуювання у вигляді хреста на руках деяких «емо». Прихильники емо дуже чутливі, емоційні діти, які виносять протест «сірому, буденному» суспільству.

Слайд 5

Дівчата:

Слайд 6

Атрибутика

Слайд 7

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Культура