X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Мішель Обама

Завантажити презентацію

Мішель Обама

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Мішель Обама – Перша леді США

Слайд 2

Мішель Обама (Мішель Ла Вон Робінсон) народилася 17 січня 1964 року (48 років) в Чикаго, штат Іллінойс.

Слайд 3

Вона росла в гетто. Грошей у родині не завжди вистачало навіть на те, щоб купити ліки хворому батькові. При цьому Мішель відмінно вчилася і навіть перестрибнула через один клас.

Слайд 4

Старання не пропали даром - отримавши стипендію, дівчина вступила на соціологічний факультет в Прінстоні, а в 1988 році закінчила юридичний в Гарварді.

Слайд 5

Влаштувавшись в адвокатську контору в Чикаго, вона незабаром познайомилася з майбутнім чоловіком. «Хлопець із смішним ім'ям» спочатку не справив на неї особливого враження. Вона звикла все вирішувати сама, і довгий час заробляла більше чоловіка

Слайд 6

Йому довелося докласти чимало зусиль, щоб завоювати серце колишньої відмінниці. У 1992-му вони нарешті одружилися.

Слайд 7

В 1998-му народилася дочка Малія (14р.), а через три роки - друга дочка Саша (11р.). Як і їх матері, дівчинки народилися в Південній стороні Чикаго.

Слайд 8

Але навіть діти не завадили її стрімкої кар'єри. Вона стала радницею мера і зайняла одну з керівних посад в Чиказькому університеті. Але Мішель довелося відмовитися від усіх посад і зарплати з п'ятьма нулями, щоб підтримати чоловіка в передвиборній гонці.

Слайд 9

В одному з інтерв'ю вона сказала про себе так: «Я за словом в кишеню не лізу, і весь час пориваю виховувати чоловіка. Але він дуже розумний, і знає, як поводитися з сильною жінкою. А раз він зумів порозумітися зі мною, то може спробувати себе і в ролі президента».

Слайд 10

У будь-якому випадку, ця жінка не загубиться на тлі чоловіка - при зрості 180 см вона любить яскраві сукні і, за версією журналу Vanity Fair, входить до десятки найбільш стильно одягнених жінок Америки.

Слайд 11

Величезна увага засобів масової інформації та громадських інтересів збільшився на одязі Мішель Обами. Іноді з’являються прогнози про те, як вона буде прагнути встановити новий національний стиль.

Слайд 12

Мішель Обама ставиться до моди набагато простіше - не важливе ані ім'я дизайнера, ані його популярність. Вона може з'явитися на публіці у простому костюмі за кілька сотень доларів, тоді як інші політики витрачають на одяг сотні тисяч.

Слайд 13

Мішель Обама визнана найвпливовішою жінкою світу. Стала також впливовим юристом 2010 року за рейтингом журналу Forbes.

Слайд 14

Коли Барак Обама був обраний президентом в листопаді 2008 року, він подякував своїй дружині за її жертву своєю кар'єрою і свою залежність від її підтримки.

Слайд 15

У вересні 2012 р. Мішель Обама виголосила емоційну промову на Конвенції Демократичної партії, де її чоловіка Барака Обаму було висунуто в Президенти США на другий термін.

Слайд 16

Промова розчулила Барака, він не стримав сліз. «Я не думала, що це можливо… але тепер я люблю свого чоловіка навіть більше, ніж 4 роки тому, навіть більше, ніж 23 роки тому, коли ми познайомилися. Я люблю, що він ніколи не забуває, з чого починав. Я люблю, що ми можемо вірити Бараку, що він зробить те, що збирається робити, навіть коли це важко – особливо, коли це важко. Я люблю в Бараку те, що для нього нема таких речей, як «ми» та «вони» – він не звертає уваги чи ти демократ, чи республіканець, чи не той і не інший. Він знає, що всі ми любимо свою країну. І він завжди готовий вислухати добрі ідеї. Він завжди шукає найкраще в кожному, кого зустрічає.»

Слайд 17

Слайд 18

У якості першої леді, місіс Обама сподівається на продовження її роботи з питань, близьких до її серця - підтримка сімей військовослужбовців, допомагаючи працюючим жінкам кар'єру балансу і сім'ї, заохочення національної служби, розвитку мистецтв та художньої освіти та сприяння здоровому харчуванню та здоровому життя дітей і сімей по всій країні.

Слайд 19

Слайд 20

Слайд 21

Слайд 22

Слайд 23

Слайд 24

Слайд 25

Слайд 26

Слайд 27

Слайд 28

Слайд 29

Слайд 30

Слайд 31

Слайд 32

Слайд 33

Слайд 34

Слайд 35

Слайд 36

Слайд 37

Слайд 38

Слайд 39

Слайд 40

Слайд 41

Слайд 42

Слайд 43

Слайд 44

Слайд 45

Слайд 46

Підготувала Учениця 11-А класу Попова Яна

Слайд 47

Дякую за перегляд.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Політика