X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Запечені страви

Завантажити презентацію

Запечені страви

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Перед запіканням більшість овочів підлягає тепловій обробці: їх варять, припускають, тушкують або смажать, а іноді використовують сирими(томати і баклажани). Овочі запікають на листах або порціонних сковородах, попередньо змащених жиром і посипаних сухарями, у жаровій шафі при температурі 250 280*С до утворення золотистої кірочки на поверхні і температури в середині виробу 80*С. Страви із запечених овочів поділяють на три групи: овочі, запечені у соусі; запіканки; фаршировані овочі.

Слайд 3

Перед запіканням бабки, запіканки змащуйте яйцем або сметаною, а овочі для запікання в соусі посипайте тертим твердим сиром чи меленими сухарями і збризкуйте маслом. Не забувайте: перш ніж покласти запіканку чи рулет на лист, треба змастити його жиром і посипати меленими сухарями, щоб виріб не прилипав до листа.

Слайд 4

Перед початком роботи перевірити заземлення; Роботу розпочинати тільки після перевірки справності обладнання; Біля обладнання стояти тільки на гумовому килимку; Не забувайте використовувати прихватки під час приготування запечених страв з овочів. Категорично забороняється з працювати з мокрими руками В разі несправності обладнання необхідно терміново попередити майстра; Під час травмування необхідно провести первинну медичну допомогу та звернутись в медпункт; В лабораторії кулінарії категорично заборонено порушувати поведінку, бігати та шуміти;

Слайд 5

Слайд 6

Слайд 7

Перед початком роботи руки миємо з милом та обробляємо їх 0,2% розчином дезактину; Протираємо 0,2% розчином дезактину виробничі столи та обладнання; При роботі в лабораторії використовуємо тільки спецодяг та змінне взуття; Нігті коротко підрізані, волосся сховане під косинку чи ковпак.

Слайд 8

Бригада 1(робоче місце 1) готує голубці любительські Бригада 2(робоче місце 2) готує рулет картопляний з м’ясом Бригада 3(робоче місце 3) готує гарбуз запечений з яйцями Бригада 4 (робоче місце 4) готує картопля з салом і часниковою заправою Бригада 5(робоче місце 5) готує гарбуз фарширований.

Слайд 9

Рулет картопляний з м’ясом. 1. Картоплю протерти гарячою і охолодженою. Зробити висновки. 2. Додати яйця в охолоджену до температури 50*С і гарячу картопляну масу – пояснити результат. Гарбуз фарширований. Підготовлений гарбуз покласти у змащену форму і не змащену. Зробити висновки.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Інформатика