холодильщик професыя
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
Історія Потреба в людині, яка налагоджувала б холодильники (тоді їх називали "будинком льоду") виникла в середині 18-го століття. Тоді холодильником була шафа, що мала дві камери - в одну камеру клали льод , а в іншу - їжу. Він приходив і замінюва щотижня куб льод (розморожений) на новий. Саенко Вадим
У ХНТУСГ ім. П. Василенко навчання проводиться в 16 спеціальностях в 5 освітніх та науково-дослідних інститутах .Я хотів би поговорити про холодильну специалізацію. Спеціалізація Саенко Вадим
Українські компанії де працюють наші студенти Студенти проходять практику на таких харчових підприємствах міста та області: фабрика морозива ПрАТ « Хладопром», ТОВ НВП «Технохолод», СУІП ТОВ «Полюс», ПрАТ «Харківський жировий комбінат», ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика», ВАТ «Вімм-Біль-Данн Україна» - «Харківський молочний комбінат», ТОВ « Салтівський м'ясокомбінат», ТОВ «Вовчанський м’ясокомбінат», ТОВ «Хлібокомбінат Кулииічівський». Саенко Вадим
Посади, які обіймають наші випускники: механік-налагоджувальник; механік цеху, дільниці; механік рефрижераторних, дизельних, холодильних установок льодогенераторів; технік з експлуатації та ремонту холодильного обладнання; майстер компреморного цеху. Саенко Вадим
Процес навчання проходить в просторних і сучасних аудиторіях, майстерень, лабораторій, які оснащені за останнім словом технічних засобів, Холодильне відділення має Лабораторне обладнання холодильний компресор, автоматизації, опалення, кондиціонування, електричну безпеку. В коледжі встановлено п'ять існуючих холодильних установок, які оснащені сучасною технікою автоматизації. Саенко Вадим
Схожі презентації
Категорії