Greek Cuisine
Завантажити презентаціюПрезентація по слайдам:
The main components are: olive oil bread grains хлебные злаки dairy products молочные продукты vegetables legumes бобовые honey fish goat козлятина lamb ягнятина pork
The most widely used herbs and spices are: oregano дикий майоран mint garlic dill укроп parsley петрушка bay leaf лавровый лист basil базилик thyme [taɪm]тимьян cinnamon корица clove гвоздика rosemary nutmeg мускатный орех saffron
The traditional day breakfast: coffee, cigarettes, dried rusk (сухарик) soaked in warm milk substantial lunch and a siesta meze [me'ze] (Greek appetizer) dinner sweet pastries, cakes or ice-cream
Tsatsiki Sadziki (tsa-tsi-key): Yogurt, cucumber, garlic and salt. Great on fresh Greek bread.
Kokoretsi Kokoretsi(ko-ko- ret -see): Entrails внутренности of lamb wrapped up and roasted on a spit шампур.
Схожі презентації
Категорії