X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Greek Cuisine

Завантажити презентацію

Greek Cuisine

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Greek cuisine

Слайд 2

The main components are: olive oil bread grains хлебные злаки dairy products молочные продукты vegetables legumes бобовые honey fish goat козлятина lamb ягнятина pork

Слайд 3

The most widely used herbs and spices are: oregano дикий майоран mint garlic dill укроп parsley петрушка bay leaf лавровый лист basil базилик thyme [taɪm]тимьян cinnamon корица clove гвоздика rosemary nutmeg мускатный орех saffron

Слайд 4

The traditional day breakfast: coffee, cigarettes, dried rusk (сухарик) soaked in warm milk substantial lunch and a siesta meze [me'ze] (Greek appetizer) dinner sweet pastries, cakes or ice-cream

Слайд 5

Greek tavern

Слайд 6

Meze

Слайд 7

Tsatsiki Sadziki (tsa-tsi-key): Yogurt, cucumber, garlic and salt. Great on fresh Greek bread.

Слайд 8

Taramosalata Tarama Salata (tah-rah- moh- sal- ah -tah): Greek caviar. Eaten on bread.

Слайд 9

Tyropitakia Tiropita (tee- row -pee-ta): Cheese pie

Слайд 10

Moussaka a Greek dish made of ground lamb, eggplant, and tomatoes, with cheese on top

Слайд 11

Giouvarlakia

Слайд 12

Dolmades

Слайд 13

Kokoretsi Kokoretsi(ko-ko- ret -see): Entrails внутренности of lamb wrapped up and roasted on a spit шампур.

Слайд 14

Baklava

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Англійська мова