X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Cake Napoleon"

Завантажити презентацію

"Cake Napoleon"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Cake Napoleon

Слайд 2

Ingredients Dough: 300g of butter 2 eggs 150 ml of water 1 table spoon of vinegar 6% or 2 table spoons of lemon juice 1/8 tea-spoon of salt 600-650g of flour Cream: 1 l of milk 400g of sugar 2 tea-spoons of vanilla sugar 8 yolks 100g of flour

Слайд 3

Cooking Add vinegar in cold water, stir it. STEP 1

Слайд 4

STEP 2 Scramble eggs.

Слайд 5

STEP 3 Add water with vinegar, salt. Stir it.

Слайд 6

STEP 4 Cold butter grate on the grater or cut it in cubes.

Слайд 7

STEP 5 Fall out flour on the chopping board.

Слайд 8

STEP 6 Add butter.

Слайд 9

STEP 7 Butter and flour cut with the kitchen knife.

Слайд 10

STEP 8 In a given mass make a hollow and pour out eggs with vinegar.

Слайд 11

STEP 9 Knead a dough.

Слайд 12

STEP 10 Separate dough on 10-12 parts, make balls.

Слайд 13

STEP 11 Cover them with a food pellicle and put into the fridge for an hour.

Слайд 14

STEP 12 Then roll thinly every ball on the baking paper.

Слайд 15

STEP 13 Then cut out a circle, diameter of which is 24-26 cm.

Слайд 16

STEP 14 The circle perforate with the fork. Then transfer the paper on the dripping pan (don’t throw away the clippings), put into rechauffe to 180 degrees oven. Bake for 7-10 minutes.

Слайд 17

STEP 15 Cook cream. Boil milk.

Слайд 18

STEP 16 Spread yolks with sugar and vanilla sugar.

Слайд 19

STEP 17 Add flour, stir it.

Слайд 20

STEP 18 Add hot milk, stir.

Слайд 21

STEP 19 Put the mass on the small fire. Boil it until thicken, stir slowly all the time.

Слайд 22

STEP 20 Then baked cooled shortcake put into a form.

Слайд 23

STEP 21 Smear a shortcake with cooled cream.

Слайд 24

STEP 22 Cover it with the second shortcake and smear with cream too. In such way assemble all cake. The sides and top smear with cream.

Слайд 25

STEP 23 The clippings crumble up in blender. Sprinkle the sides and top with them.

Слайд 26

STEP 24 Put the cake into the fridge for 6-8 hours. Bon appetite! Alyona Danilenko 10A

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Англійська мова