X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
1С:Підприємство 8. Ресторан Презентація галузевого рішення

Завантажити презентацію

1С:Підприємство 8. Ресторан Презентація галузевого рішення

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

1С:Предприятие 8. Ресторан 1С:Підприємство 8. Ресторан Презентація галузевого рішення 1С:Предприятие 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 2

1С:Підприємство 8. Ресторан Зміст Загальні задачі автоматизації фронт-офісу (обслуговування відвідувачів) на підприємствах харчування Позиціонування рішения «1С:Підприємство 8. Ресторан» Наші клієнти Підсистеми і об’єкти програми Робота з замовленнями в різних режимах Бронювання столиків Дисконтна система Аналітична звітність Деякі важливі попередні налаштування Підключення торгового обладнання Міжсистемна інтеграція Цінова політика 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 3

Загальні задачі, які повинна вирішувати будь-яка фронт-офісна система на будь-якому підприємстві харчування незалежно від формату типу: Забезпечення якіснішого і оперативнішого обслуговування гостя (продаж товарів і послуг) Контроль дій персоналу (наприклад, відстеження відмін позицій замовлення, відміни «пречеків» тощо) Задачі фіскального обліку Управлінські задачі: Оперативне управління меню Мотиваційні задачі Системи лояльності Аналітика продажів 1С:Підприємство 8. Ресторан Задачі автоматизації фронт-офісу 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 4

Актуальні задачі по впровадженню фронт-офісної системи на підприємствах швидкого харчування Фаст-фуд Мінімальна швидкість набору замовлення і пробиття чека Можливість візуального підмальовування позицій меню Можливість продажу по штрихкодовому меню Стійкість до відмов касового вузла Стріт-фуд і Фуд-корт (Додатково) Компактність і міцність обладнання Можливість автономної роботи Обмін даними через GPRS или WiMAX 1С:Підприємство 8. Ресторан Задачі автоматизації фронт-офісу 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 5

1С:Підприємство 8. Ресторан Задачі автоматизації фронт-офісу Актуальні задачі по впровадженню фронт-офісної системи в класичних ресторанах Основна послідовність функцій Бронювання Оформлення нового замовлення Друк замовлень на сервіс-принтери Редагування і відміни замовлення Переноси страв, замовлень, розбиття Оплата замовлення різними способами Закриття замовлення, пробиття чека Отримання оперативної звітності Обмін даними з обліковими системами 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 6

1С:Підприємство 8. Ресторан Задачі автоматизації фронт-офісу Основні задачі по автоматизації харчування в готельних і розважальних комплексах: Забезпечення єдиного платіжного простору в готельному комплексі (гість розплачується своєю картою за додаткові послуги) Дані для планування сніданків Облік послуг, наданих румсервісом Облік бенкетів / бранчів і управління бронюванням Облік харчування співробітників Облік продажів автономних торгових точок (для санаторно-курортних комплексів) Облік часових послуг 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 7

1С:Підприємство 8. Ресторан Про продукт 1С:Підприємство 8. Ресторан - програмний продукт, призначений для автоматизації процесів обслуговування відвідувачів на підприємствах харчування і гостинності: Рекомендується для підприємств будь-яких форматів і концепцій (фаст-фудів, ресторанів, барів, їдалень і кафе), в тому числі в складі готельних комплексів. Рішення можна використовувати як самостійно, так і в комплексі з «1С:Громадське харчування 8». Спільний продукт фірми «1С» і ВЦ «1С-Рарус». За допомогою рішення можна автоматизувати робочі місця: Касира Офіціанта Бармена Адміністратора 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 8

1С:Підприємство 8. Ресторан Наші клієнти 1С:Ресторан 8 – розроблений на основі досвіду впровадження проектів на базі програмних продуктів: 1С-Рарус:Ресторан+Бар+Кафе 2.5, 1С-Рарус: Фаст-фуд (фронт-офіс), 1С-Рарус: Ресторан (фронт-офіс). З 2005 року партнерськими організаціями проведено понад 2500 установок програмних продуктів-попередників різних версій. 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 9

1С:Предприятие 8. Ресторан Управління продажами (фронт) АРМ Бухгалтера Сервер 1С:Підприємство 8 Виділений бухгалтерський облік Оперативний і бухгалтерський облік Вивантаження даних Обмін даними 1С:Бухгалтерія 8 Позиціонування і схема роботи 1С:Ресторан 8 АРМ Офіціанта АРМ Касира Друк замовлень «Кухня» Друк замовлень «Бар» Друк гостьових рахунків «Пречеків» Друк фіскальних чеків 1С:Громадське харчування 8 АРМ Бухгалтера - калькулятора АРМ Менеджера 1С:Предприятие 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 10

1С:Підприємство 8. Ресторан 1С:Підприємство 8. Ресторан – оригінальна конфігурація, розроблена на платформі «1С:Підприємство 8.2» Офіціант БД 1С:Ресторан 8 Касир Менеджер / адміністратор БД 1С:Ресторан 8 БД 1С:Гром.харчування 8 БД 1С:Бухгалтерія 8 Кассир Офіціант Бухгалтер Менеджер / адміністратор Позиціонування і схема роботи Самостійна робота без бек-офісу Спільна робота з бек-офісом 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 11

1С:Підприємство 8. Ресторан Міжсистемна інтеграція Адміністрування Управління МЕНЮ Облік продажів товарів і послуг Управління обладнанням Аналітична звітність АРМ Фаст-фуд АРМ Касира АРМ Офіціанта Підсистеми і об’єкти програми 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 12

Основні підсистеми програмного продукту: Фронти (інтерфейси персоналу) Управління обладнанням Адміністрування Звітність Обмін даними Основні фронти для роботи персоналу: Стартовий (авторизація) «Дороговказний камінь» Офіціант (Робота з залом) Замовлення і оплата замовлення Касир ресторану Касир фаст-фуда Метрдотель (бронювання) 1С:Підприємство 8. Ресторан Підсистеми і об’єкти програми 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 13

1С:Підприємство 8. Ресторан Схема роботи в режимі «fast-food» Авторизація 1 Вибір меню Інкасація Оформлення нового замовлення Пробиття чека Надання знижки Інкасація Вивантаження даних в «1С:Громадське харчування» Отримання звітів Завантаження даних з «1С:Громадське харчування» Авторизація 2 Авторизація 3 Оплата замовлення Авторизація 2 Авторизація 1 Повернення чека 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 14

1С:Підприємство 8. Ресторан Характерна максимально можлива кількість кнопок без додаткового групування Схема роботи в режимі «fast-food» Модификатор Після пробиття чека автоматично відкривається нове замовлення Зміна поточного МЕНЮ Можливий продаж по коду Продаж вагового товару Модифікатор Вибір «гарячих» страв в меню 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 15

1С:Підприємство 8. Ресторан Касир – послідовність основних дій: Авторизація по карті або вводу пароля Перехід до фронта фаст-фуда Вибрати МЕНЮ (якщо їх кілька і є права у касира) Підбір нових позицій в замовлення: За допомогою сенсорного меню За кодом страви За штрихкодом Підбір вагового товару Продаж страви по «вільній» ціні Застосування знижок Пробиття чеку Схема роботи в режимі «fast-food» 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 16

1С:Підприємство 8. Ресторан Схема роботи в режимі «table service» Авторизація 1 Вибір меню Інкасація Оформлення нового замовлення Інкасація Вивантаження даних в «1С:Громадське харчування» Отримання звітів Завантаження даних з «1С:Громадське харчування» Авторизація 2 Авторизація 3 Авторизація 2 Авторизація 1 Повернення чека Друк замовлення Додавання нових позицій Застосування знижки Відміна замовлення Переноси Застосування знижки Оплата замовлення Закриття замовлення Друк «пречека» 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 17

1С:Підприємство 8. Ресторан Графічна карта залів Стіл з оформленим замовленням (1 гість з 3-х можливих) Стіл з оформленим замовленням в статусі «Пречек» Вільний столик Малюнок залів (підложка) може бути будь-якою. Столики розставляються у вбудованому редакторі Зали ресторана Інформація про замовлення по вибраному залу Оформлення нового замовлення Кожен офіціант може бачити тільки свої столики 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 18

1С:Підприємство 8. Ресторан Робота з графічною картою залів – послідовність основних дій: Авторизація по карті або вводу пароля Перехід до фронта офіціанта Вибір зала (видно лише ті столики, з якими дозволено працювати офіціанту) Виділити стіл Вибрати МЕНЮ (якщо є права і їх декілька) Вибрати кількість гостей (якщо є права) Перейти до оформлення нового замовлення або редагуванню раніше оформленого Графічна карта залів 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 19

1С:Підприємство 8. Ресторан Оформлення або редагування замовлення ВІддалена позиція Час приготування / подачі Модифікатор Автоматична знижка Друк замовлення «Гарячі» позиції меню Кольори кнопок налаштовуються Вибір модифікатора Зменшення / збільшення кількості кнопок на екрані Функціональні клавіші Друк рахунку на вимогу гостя 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 20

1С:Підприємство 8. Ресторан Робота офіціанта - послідовність основних дій: Авторизація по карті або вводу пароля Підбір позицій в замовлення Автоматичний або примусовий вибір модифікаторів Визначення часу подачі страв Друк замовлення з автоматичним розбиттям страв по принтерах Видалення навіть випадково вибраних позицій (з вибором причини видалення) . Список відмін налаштовується окремо. Застосування знижки по карті гостя Друк пречека Оформлення або редагування замовлення 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 21

1С:Підприємство 8. Ресторан Оплата і закриття замовлення Всі офіціанти Замовлення в статусі «пречек» виділені синім Функціональні кнопки роботи з касою Можно оформити нове замовлення без карти залу 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 22

1С:Підприємство 8. Ресторан Оплат