X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
1С:Підприємство 8. Ресторан Презентація галузевого рішення

Завантажити презентацію

1С:Підприємство 8. Ресторан Презентація галузевого рішення

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

1С:Предприятие 8. Ресторан 1С:Підприємство 8. Ресторан Презентація галузевого рішення 1С:Предприятие 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 2

1С:Підприємство 8. Ресторан Зміст Загальні задачі автоматизації фронт-офісу (обслуговування відвідувачів) на підприємствах харчування Позиціонування рішения «1С:Підприємство 8. Ресторан» Наші клієнти Підсистеми і об’єкти програми Робота з замовленнями в різних режимах Бронювання столиків Дисконтна система Аналітична звітність Деякі важливі попередні налаштування Підключення торгового обладнання Міжсистемна інтеграція Цінова політика 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 3

Загальні задачі, які повинна вирішувати будь-яка фронт-офісна система на будь-якому підприємстві харчування незалежно від формату типу: Забезпечення якіснішого і оперативнішого обслуговування гостя (продаж товарів і послуг) Контроль дій персоналу (наприклад, відстеження відмін позицій замовлення, відміни «пречеків» тощо) Задачі фіскального обліку Управлінські задачі: Оперативне управління меню Мотиваційні задачі Системи лояльності Аналітика продажів 1С:Підприємство 8. Ресторан Задачі автоматизації фронт-офісу 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 4

Актуальні задачі по впровадженню фронт-офісної системи на підприємствах швидкого харчування Фаст-фуд Мінімальна швидкість набору замовлення і пробиття чека Можливість візуального підмальовування позицій меню Можливість продажу по штрихкодовому меню Стійкість до відмов касового вузла Стріт-фуд і Фуд-корт (Додатково) Компактність і міцність обладнання Можливість автономної роботи Обмін даними через GPRS или WiMAX 1С:Підприємство 8. Ресторан Задачі автоматизації фронт-офісу 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 5

1С:Підприємство 8. Ресторан Задачі автоматизації фронт-офісу Актуальні задачі по впровадженню фронт-офісної системи в класичних ресторанах Основна послідовність функцій Бронювання Оформлення нового замовлення Друк замовлень на сервіс-принтери Редагування і відміни замовлення Переноси страв, замовлень, розбиття Оплата замовлення різними способами Закриття замовлення, пробиття чека Отримання оперативної звітності Обмін даними з обліковими системами 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 6

1С:Підприємство 8. Ресторан Задачі автоматизації фронт-офісу Основні задачі по автоматизації харчування в готельних і розважальних комплексах: Забезпечення єдиного платіжного простору в готельному комплексі (гість розплачується своєю картою за додаткові послуги) Дані для планування сніданків Облік послуг, наданих румсервісом Облік бенкетів / бранчів і управління бронюванням Облік харчування співробітників Облік продажів автономних торгових точок (для санаторно-курортних комплексів) Облік часових послуг 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 7

1С:Підприємство 8. Ресторан Про продукт 1С:Підприємство 8. Ресторан - програмний продукт, призначений для автоматизації процесів обслуговування відвідувачів на підприємствах харчування і гостинності: Рекомендується для підприємств будь-яких форматів і концепцій (фаст-фудів, ресторанів, барів, їдалень і кафе), в тому числі в складі готельних комплексів. Рішення можна використовувати як самостійно, так і в комплексі з «1С:Громадське харчування 8». Спільний продукт фірми «1С» і ВЦ «1С-Рарус». За допомогою рішення можна автоматизувати робочі місця: Касира Офіціанта Бармена Адміністратора 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 8

1С:Підприємство 8. Ресторан Наші клієнти 1С:Ресторан 8 – розроблений на основі досвіду впровадження проектів на базі програмних продуктів: 1С-Рарус:Ресторан+Бар+Кафе 2.5, 1С-Рарус: Фаст-фуд (фронт-офіс), 1С-Рарус: Ресторан (фронт-офіс). З 2005 року партнерськими організаціями проведено понад 2500 установок програмних продуктів-попередників різних версій. 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 9

1С:Предприятие 8. Ресторан Управління продажами (фронт) АРМ Бухгалтера Сервер 1С:Підприємство 8 Виділений бухгалтерський облік Оперативний і бухгалтерський облік Вивантаження даних Обмін даними 1С:Бухгалтерія 8 Позиціонування і схема роботи 1С:Ресторан 8 АРМ Офіціанта АРМ Касира Друк замовлень «Кухня» Друк замовлень «Бар» Друк гостьових рахунків «Пречеків» Друк фіскальних чеків 1С:Громадське харчування 8 АРМ Бухгалтера - калькулятора АРМ Менеджера 1С:Предприятие 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 10

1С:Підприємство 8. Ресторан 1С:Підприємство 8. Ресторан – оригінальна конфігурація, розроблена на платформі «1С:Підприємство 8.2» Офіціант БД 1С:Ресторан 8 Касир Менеджер / адміністратор БД 1С:Ресторан 8 БД 1С:Гром.харчування 8 БД 1С:Бухгалтерія 8 Кассир Офіціант Бухгалтер Менеджер / адміністратор Позиціонування і схема роботи Самостійна робота без бек-офісу Спільна робота з бек-офісом 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 11

1С:Підприємство 8. Ресторан Міжсистемна інтеграція Адміністрування Управління МЕНЮ Облік продажів товарів і послуг Управління обладнанням Аналітична звітність АРМ Фаст-фуд АРМ Касира АРМ Офіціанта Підсистеми і об’єкти програми 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 12

Основні підсистеми програмного продукту: Фронти (інтерфейси персоналу) Управління обладнанням Адміністрування Звітність Обмін даними Основні фронти для роботи персоналу: Стартовий (авторизація) «Дороговказний камінь» Офіціант (Робота з залом) Замовлення і оплата замовлення Касир ресторану Касир фаст-фуда Метрдотель (бронювання) 1С:Підприємство 8. Ресторан Підсистеми і об’єкти програми 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 13

1С:Підприємство 8. Ресторан Схема роботи в режимі «fast-food» Авторизація 1 Вибір меню Інкасація Оформлення нового замовлення Пробиття чека Надання знижки Інкасація Вивантаження даних в «1С:Громадське харчування» Отримання звітів Завантаження даних з «1С:Громадське харчування» Авторизація 2 Авторизація 3 Оплата замовлення Авторизація 2 Авторизація 1 Повернення чека 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 14

1С:Підприємство 8. Ресторан Характерна максимально можлива кількість кнопок без додаткового групування Схема роботи в режимі «fast-food» Модификатор Після пробиття чека автоматично відкривається нове замовлення Зміна поточного МЕНЮ Можливий продаж по коду Продаж вагового товару Модифікатор Вибір «гарячих» страв в меню 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 15

1С:Підприємство 8. Ресторан Касир – послідовність основних дій: Авторизація по карті або вводу пароля Перехід до фронта фаст-фуда Вибрати МЕНЮ (якщо їх кілька і є права у касира) Підбір нових позицій в замовлення: За допомогою сенсорного меню За кодом страви За штрихкодом Підбір вагового товару Продаж страви по «вільній» ціні Застосування знижок Пробиття чеку Схема роботи в режимі «fast-food» 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 16

1С:Підприємство 8. Ресторан Схема роботи в режимі «table service» Авторизація 1 Вибір меню Інкасація Оформлення нового замовлення Інкасація Вивантаження даних в «1С:Громадське харчування» Отримання звітів Завантаження даних з «1С:Громадське харчування» Авторизація 2 Авторизація 3 Авторизація 2 Авторизація 1 Повернення чека Друк замовлення Додавання нових позицій Застосування знижки Відміна замовлення Переноси Застосування знижки Оплата замовлення Закриття замовлення Друк «пречека» 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 17

1С:Підприємство 8. Ресторан Графічна карта залів Стіл з оформленим замовленням (1 гість з 3-х можливих) Стіл з оформленим замовленням в статусі «Пречек» Вільний столик Малюнок залів (підложка) може бути будь-якою. Столики розставляються у вбудованому редакторі Зали ресторана Інформація про замовлення по вибраному залу Оформлення нового замовлення Кожен офіціант може бачити тільки свої столики 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 18

1С:Підприємство 8. Ресторан Робота з графічною картою залів – послідовність основних дій: Авторизація по карті або вводу пароля Перехід до фронта офіціанта Вибір зала (видно лише ті столики, з якими дозволено працювати офіціанту) Виділити стіл Вибрати МЕНЮ (якщо є права і їх декілька) Вибрати кількість гостей (якщо є права) Перейти до оформлення нового замовлення або редагуванню раніше оформленого Графічна карта залів 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 19

1С:Підприємство 8. Ресторан Оформлення або редагування замовлення ВІддалена позиція Час приготування / подачі Модифікатор Автоматична знижка Друк замовлення «Гарячі» позиції меню Кольори кнопок налаштовуються Вибір модифікатора Зменшення / збільшення кількості кнопок на екрані Функціональні клавіші Друк рахунку на вимогу гостя 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 20

1С:Підприємство 8. Ресторан Робота офіціанта - послідовність основних дій: Авторизація по карті або вводу пароля Підбір позицій в замовлення Автоматичний або примусовий вибір модифікаторів Визначення часу подачі страв Друк замовлення з автоматичним розбиттям страв по принтерах Видалення навіть випадково вибраних позицій (з вибором причини видалення) . Список відмін налаштовується окремо. Застосування знижки по карті гостя Друк пречека Оформлення або редагування замовлення 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 21

1С:Підприємство 8. Ресторан Оплата і закриття замовлення Всі офіціанти Замовлення в статусі «пречек» виділені синім Функціональні кнопки роботи з касою Можно оформити нове замовлення без карти залу 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 22

1С:Підприємство 8. Ресторан Оплата і закриття замовлення Види оплат Вибраний вид оплат Відміна «пречека» і повернення в режим редагування замовлення Замовлення закривається і пропадає зі всіх графічних інтерфейсів 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 23

1С:Підприємство 8. Ресторан Оплата і закриття замовлення Робота касира – послідовність основних дій: Авторизація по карті або вводу пароля Пошук або вибір офіціанта або замовлення Застосування ручних знижок (по правах і необхідності) Вибір способів оплати замовлення (найпростіший варіант –отримання від офіціанта готівки). Інші варіанти: На номер (інтеграція з 1С:Підприємство 8.Готель) Картою співробітника Талонами на харчування Безготівковий … будь-які інші згідно налаштувань Введення оплати Пробиття чека Закриття замовлення 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 24

1С:Підприємство 8. Ресторан Бронювання столиків Оформлення нової броні Можна наперед створити список додаткових послуг, вартість яких може бути включена в послугу бронювання Вибір (пошук) броні по датах 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 25

1С:Підприємство 8. Ресторан Бронювання столиків Робота метрдотеля – послідовність основних дій: Авторизація по карті або вводу пароля Пошук або вибір раніше заброньованих столів Оформлення нової броні на обраний стіл Дата ПІБ гостя (спеціальна qwerty-клавіатура) Телефон, кількість гостей Вибір додаткових послуг Оформлення броні Перехід до оформлення замовлень стандартним способом, коли прийде час відвідування гостем. 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 26

1С:Підприємство 8. Ресторан Дисконтна система Підтримуються «Автоматичні», «Ручні» і «Довільні» типи знижок. Введення знижок в дію і відміна їх дії попередньо назначаються окремими документами: Установка знижки на документ Установка знижки на рядок Відміна знижки на документ Відміна знижки на рядок 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 27

1С:Підприємство 8. Ресторан Дисконтная система Далі, при роботі з системою, знижки застосовуються або автоматично (в залежності від вибраних умов), або вручну, або по карті гостя. Налаштування властивостей знижки Застосування складних знижок 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 28

1С:Підприємство 8. Ресторан Формування звітів Доступ до звітів можна отримати двома способами: Із меню «Звіти» в «Дороговказному камені». Із меню «Звіти» фронта фаст-фуд 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 29

1С:Підприємство 8. Ресторан Формування звітів Приклади формування звітів 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 30

1С:Підприємство 8. Ресторан Основні і найважливіші попередні налаштування системи при комплексній автоматизації Налаштування нового касового вузла на стороні бек-офісу «1С:Громадське харчування 8» Налаштування місць друку/приготування Вивантаження початкового образу з «1С:Громадське харчування 8» і завантаження його в «1С:Ресторан 8» Призначення принтерів друку замовлень Налаштування довідника «Причини відмін і списань» Редагування схеми залів Редагування і налаштування меню Редагування шаблонів замовлень і пречеків Налаштування обміну з «1С:Громадське харчування 8» Підключення і налаштування обладнання Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 31

1С:Підприємство 8. Ресторан 1. Налаштування касового вузла Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 32

1С:Підприємство 8. Ресторан 2. Налаштування місць друку / приготування Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 33

1С:Підприємство 8. Ресторан 3. Вивантаження / завантаження початкового образу Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 34

1С:Підприємство 8. Ресторан 4. Призначення принтера друку замовлень Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 35

1С:Підприємство 8. Ресторан 5. Заповнення довідника «Причини відмін і списань» Необхідно заповнити довідник для наступного вибору офіціантами причин видалення при відміні надрукованих позицій в замовленні або всього замовлення. Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 36

1С:Підприємство 8. Ресторан 6. Відредагувати схему залів ресторану Можна створювати «Зали» і «Столи», призначати на них офіціантів. Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 37

1С:Підприємство 8. Ресторан 7.1. Редагування і налаштування «Меню» Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 38

1С:Підприємство 8. Ресторан 7.2. Редагування і налаштування «Меню». Шахматка. Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 39

1С:Підприємство 8. Ресторан 7.3. Редагування і налаштування «Меню». Шахматка з цінами Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 40

1С:Підприємство 8. Ресторан 8. Редагування і налаштування шаблонів друку замовлень і гостьових рахунків. Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 41

1С:Підприємство 8. Ресторан 9. Налаштування обміну з «1С:Громадське харчування 8». При першому запуску системи необхідно вибрати спосіб обміну даними з обліковою системою. Xml – обмін з докладною аналітикою Dbf – спрощена версія обмену для сумісності з попередніми версіями фронт-офісних програмних продуктів Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 42

1С:Підприємство 8. Ресторан 10. Підключення і налаштування торгового обладнання Важливі попередні налаштування 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 43

1С:Підприємство 8. Ресторан Системні вимоги до POS-систем MS Windows XP Prof, MS Windows 7 Business або POS-ready RAM >= 1 Gb CPP >= 1.6 Hhz Сенсорний екран >= 15" (1024x768) Фіскальні реєстратори ШТРИХ-ФР-К, ШТРИХ-МИНИ-ФР-К, ШТРИХ-М-ФР-К, ШТРИХ-Light-ФР-К ШТРИХ-950-К, ШТРИХ-КОМБО-ФР-К FPrint-88K, FPrint-02K, FPrint-5200K ПРИМ-08 ТК МАРИЯ-301 DATECS FP3530-T Навчальний ФР (принтери чеків) Торгове обладнання, що підтримується 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 44

1С:Підприємство 8. Ресторан Принтери сервіс-друку Windows-драйвер (друк по макету) Протокол Epson/Star (прямий друк - RS-232, LPT, USB, Ethernet) Зчитувачі карт Клавіатурні, RS-232 (COM), USB Proximity (безконтактні PR-A08(Em-marin), PR-H08(HID)) Ваги (використовуються в схемі роботи «фаст-фуд») CAS AP, AD, LP DIGI SM-80 Mettler Toledo Tiger Авторизатори безготівкових платежів CyberPlat v.2, Газпромбанк, Сбербанк, Аркус(Мастербанк), Inpas Pulsar (Банк Москвы), Inpas Smart Sale, TRPOS32(Русский стандарт) Ручний авторизатор Торгове обладнання, що підтримується 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 45

1С:Підприємство 8. Ресторан В рестораній схемі всі термінали знаходяться в єдиній локальній мережі і працюють в одній інформаційній базі, яка встановлюється на сервер. Налаштування всіх терміналів виконуються в цій базі. При схемі роботи фаст-фуд бажано на кожний термінал ставити свою локальну базу даних і налаштовувати окремо. Фронт фаст-фуд працює тільки з фіскальними реєстраторами (принтерами)/зчитувачами МК/ШК, вагами. Тому налаштовувати місця друку і місця приготування страв для нього не потрібно. На відміну від ресторанної схеми, в режимі фаст-фуд не можна налаштувати реалізацію (розділення по місцях приготування) різних товарів по разних місцях зберігання з одного POS. В бек-офісі для кожного POS фаст-фуд необхідно створювати окремий касовий вузол. В ресторанній схемі створюється один касовий вузол для всіх терміналів. Завантаження в бек-офіс із фаст-фуда можливе лише по одному місцю реалізації, при ресторанній схемі – по місцях друку/приготування/залах/місцях реалізації. Відмінності налаштувань «фаст-фуд» від «класичного ресторану» 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 46

1С:Підприємство 8. Ресторан Міжсистемна інтеграція 1С:Ресторан 8 1С:Громадське харчування 8 1С:Готель 8 Місця приготування Номенклатура Ціни Користувачі Сума послуг по харчуванню записується на номер гостя Дані про реалізацію Дані про списання Змінені довідники 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 47

1С:Підприємство 8. Ресторан Цінова політика Варіанти поставки рішення 1С:Підприємство 8. Ресторан – 6 400 грн. 1С:Ресторан. Клієнтська ліцензія на 1 робоче місце – 4 270 грн. 1С:Ресторан. Клієнтська ліцензія на 5 робочих місць – 12 800 грн. 1С:Ресторан. Клієнтська ліцензія на 10 робочих місць – 22 400 р. Платформу «1С:Підприємство 8» містить тільки основна поставка продукту. Розширення кількості автоматизованих робочих місць здійснюється придбанням клієнтських ліцензій: на платформу «1С:Підприємства 8» (на 1, 5, 10 і більше робочих місць) на конфігурацію "Ресторан" (на 1, 5, 10 робочих місць). 1С:Підприємство 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Слайд 48

1С:Предприятие 8. Ресторан Дякуємо за увагу! ВЦ «1С-Рарус» Тел. (495) 223-04-04 Е-mail: food@1с.ru ТОВ “Медіа Сервіс” М. Львів, вул. Шведська, 3 (3-й поверх) Тел./факс: (032) 244-56-93 Е-mail: sales@medias.com.ua Сайт: www.medias.com.ua 1С:Предприятие 8. Ресторан * www.1c-menu.ru, Октябрь 2010 г.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне