X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Презентація на тему:ФАО"

Завантажити презентацію

"Презентація на тему:ФАО"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Виконала учениця 42-Е групи Шманай Тетяна Презентація на тему:”ФАО”

Слайд 2

ФАО – міжнародна продовольча і сільськогосподарська організація під патронатом ООН. Девіз організації: ”допомагаємо побудувати світ без голоду ”

Слайд 3

Дата створення :16 жовтня 1945 році під час конференції в Квебеку. Штаб-квартира: Рим, Італія. Генеральний директор :Жак Діуф Офіційні мови: Англійська, іспанська, російська, французька, китайська, арабська

Слайд 4

Завдання ФАО: зменшення гостроти проблеми бідності і голоду в світі шляхом сприяння розвитку сільського господарства, поліпшенню харчування і рішення проблеми продовольчої безпеки - доступності всім і завжди харчування, необхідного для активного і здорового життя.

Слайд 5

Методи виконання: збирання і вивчення даних з питань харчування створення благодійного фонду разом зі Всесвітньою продовольчою радою створення представництв у 78 країнах світу і допомога на місцях розробка спільними силами ефективних систем використовування природних ресурсів розробка міжнародних стандартів якості сільськогосподарських товарів

Слайд 6

ФАО і Україна: Україна стала членом ФАО в 2003 році. Проекти технічної допомоги ФАО ООН: 1. «Розбудова Української лабораторії якості й безпеки харчової і сільськогосподарської продукції», 2004-2007 рр. 2. «Формування стратегії та підвищення рівня обслуговування агро-інформаційнoї системи», 2006-2007 рр. 3. «Створення депозитарної бібліотеки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН на базі наукової бібліотеки НУБіП України», 2006 р. 4. «AGORA - Доступ до глобальних онлайн досліджень сільського господарства у Східній Європі, на Кавказі та у Центральній Азії», 2007-2008 рр. 5. “Місія оцінки задач та потреб пов'язаних з науковим та аналітичним супроводом контролю харчової безпеки продуктів”, 2009-2010 рр.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне