X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Покращання систем логістики та маркетингу для малих та середніх підприємств у сільському господарстві

Завантажити презентацію

Покращання систем логістики та маркетингу для малих та середніх підприємств у сільському господарстві

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Проект виконується консорціумом на чолі з Scanagrі Проект фінансується Європейським Союзом Покращання систем логістики та маркетингу для малих та середніх підприємств у сільському господарстві Технології зберігання та інвестиції, необхідні для пакування та продажу Доктор Андреас Магер, Німеччина

Слайд 2

Введення Зберігання якості фруктів та овочів обмежене та залежить від двох основних причин: Особливі процеси метаболізму продукту дихання старіння Випаровування O2 CO2 H2O Розпад: хлорофілу, органічних кислот, вітамінів і т.д. Інфекції та ушкодження тиск ушкодження інфекції бактеріоз

Слайд 3

випаровування випаровування Втрата води З причини збору врожаю припиняється водопостачання. Втрата води продовжується через випаровування. Результати: В’янення Зморщування Зменшення розміру Зменшення ваги і т.д. Приклад: в’янення салату Втрата якості

Слайд 4

Дихання Після збору врожаю продовжується дихання продукції. Використання органічних компонентів O2 спалюється в воду та CO2. Виробляється тепло. Результати: Нагрівання продукції Втрата ваги Втрата смаку Фізіологічні ушкодження Втрата якості O2 - збільшення дихання CO2 – втрата H2O- втрата

Слайд 5

Старіння Після збору врожаю починається старіння продукту. Результати: Зміни кольору Зміни структури Зміна аромату Виробництво етилену Втрата якості Виробництво етилену Втрата хлорофілу Синтез каротиноіду

Слайд 6

Паразитичні захворювання Основна причина псування фруктів та овочів це інфікування грибком та/або бактеріями. Результати: Коричневий колір та гнилість Виробництво міцелію Погіршення запаху та смаку Зміни в формі Виробництво токсинів Втрата якості Яблучна пліснява грибкові інфекції бактеріальні інфекції

Слайд 7

Точка тиску Точки тиску Ушкодження При збиранні врожаю, сортуванні або пакуванні плоди можуть бути ушкоджені механічно. Результати: Підвищене дихання Коричневий колір Зміни в формі Вторинне гниття Втрата вторинних інгредієнтів ушкодження Втрата якості

Слайд 8

Що робити Визначення оптимальної дати збору врожаю Обмеження збору врожаю та ушкодження від транспортування Охолодження / холодильні камери Збільшення вологи Збільшення CO2 Зменшення O2 Qualityloss

Слайд 9

Визначення дати збору врожаю Стабільність Вміст крохмалю Вміст цукру Колір пенетрометр

Слайд 10

Зберігання Просте зберігання зберігання з охолодженням (свіже повітря) Холодильник (пряме та непряме охолодження)

Слайд 11

Типи зберігання КА/ УНК-зберігання (контрольована атмосфера) (ультра низький кисень) односторонній контрольований холодильник двосторонній контрольований холодильник Наприклад УНК-зберігання яблук ‚Elstar‘: 1,2% CO2 1,4% O2 ‚Braeburn‘: 1,0% CO2 1,8% O2 O2 O2 CO2 CO2 -абсорбція Темп. від 0,5 до2°C зберігання до 9 місяців

Слайд 12

Холодильник КА / УНК зберігання (контрольована атмосфера) (ультра низький кисень) Вартість / тону: 600 – 1.000 € контролюється комп’ютером охолоджувальна машина абсорбер CO2 N-сепаратор

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне