X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Cтан та перспективи розвитку аграрного сектору України в умовах його реформування

Завантажити презентацію

Cтан та перспективи розвитку аграрного сектору України в умовах його реформування

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

До виступу В.І. Дробота на першому cемінарі за проектом ТАСIS TVINNIG “Співпраця державних установ з громадськими організаціями в процесі формування та реалізації аграрної політики в Україні” Cтан та перспективи розвитку аграрного сектору України в умовах його реформування

Слайд 2

Частка сільського господарства України у загальносвітових обсягах у 2002 році

Слайд 3

Частка сільського господарства в економіці України

Слайд 4

Чисельність підприємств харчової і переробної промисловості всіх форм власності 22 тис. Державної форми власності 0,2 тис.

Слайд 5

Площа сільськогосподарських угідь за категоріями землевласників і землекористувачів на 1.11.2004

Слайд 6

Землекористування і обсяги виробництва сільськогосподарської продукції за категоріями господарств України

Слайд 7

Групування фермерських господарств за розміром земельних площ у 2003 році

Слайд 8

Зміна обсягів виробництва валової продукції сільського господарства протягом 1999-2004 років (у % до попереднього року)

Слайд 9

Темпи приросту (зниження) обсягів виробництва промислової продукції харчової промисловості та перероблення сільськогосподарських продуктів

Слайд 10

Рівень рентабельності в сільськогосподарських підприємствах, % 1990р. 1995р. 1998р. 1999р. 2000р. 2001р. 2002р. 2003р 2004р. поперед. Рівень рентабельності вся діяльність 37,3 10,6 -28,3 -22,1 9,0 5,0 -1,9 -0,03 10,8 в тому числі: рослинництво 98,3 55,5 -3,3 8,0 30,8 35,8 22,3 41,7 25 з нього: зерно 275,1 85,6 1,9 12,0 64,8 43,3 19,3 45,8 21 цукрові буряки 29,5 31,2 -12,0 -14,8 6,1 1,5 -8,6 6,2 -2 соняшник 236,5 170,9 22,0 54,5 52,2 68,7 77,9 64,3 95 тваринництво 22,2 -16,5 -49,9 -46,6 -33,8 -6,6 -19,8 -18,8 -5 з нього: м’ясо ВРХ 20,6 -19,8 -59,3 -57,9 -42,3 -21,4 -40,5 -44,3 м’ясо свиней 20,7 -16,7 -47,4 -51,0 -44,3 -7,2 -16,9 -33,0 - м’ясо птиці 17,0 -18,4 -43,4 -45,5 -33,2 -1,7 -1,1 11,0 15 молоко незбиране 32,5 -23,6 -47,0 -36,7 -5,5 -0,8 -13,8 9,9 15 яйця 27,3 36,5 -1,3 -0,7 -0,7 25,1 14,6 18,5 8 вовна -2,4 -61,3 -88,8 -87,3 -75,8 -69,6 -78,9 -75,4 -70

Слайд 11

Рентабельність сільськогосподарських підприємств за організаційно-правовими формами, що звітуються перед Держкомстатом України

Слайд 12

Рівень рентабельності операційної діяльності харчової промисловості та перероблення сільськогосподарських продуктів

Слайд 13

Внесення мінеральних добрив в сільськогосподарських підприємствах

Слайд 14

Матеріально-технічна база сільгосппідприємств

Слайд 15

Умови кредитування підприємств АПК %

Слайд 16

Слайд 17

Споживання основних продуктів харчування по Україні (на одну особу кг за рік) Раціональні норми харчуван ня Мінімальні норми харчування Фактичне споживання, роки у % до раціональних норм 1990 2000 2001 2002 2003 2004 1990 2004 М’ясо і м’ясопродукти 83 52 68 32,8 31,1 32,6 34,5 39 81,9 47 Молоко і молокопродукти 380 341 373 199,1 205,2 225,3 226,4 230 98,2 60,5 Яйця шт. 290 231 272 166 180 209 214 220 93,8 75,9 Риба і рибопродукти 20 12 18 8,4 11 11,9 12 12 90,0 60,0 Хліб і хлібопродукти 101 94 141 124,9 129,6 131,2 124,5 124 139,6 122,8 Картопля 124 96 131 135,4 139,5 132,8 138 140 105,6 112,9 Овочі та баштанні продовольчі культури 161 105 103 101,7 104,8 108 113,6 115 64,0 71,4 Плоди, ягоди та виноград 90 68 47 29,3 26,4 28,5 33 35 52,2 38,9 Цукор 38 32 50 36,8 39,5 36,1 36,4 36,5 131,6 96,1 Олія 13 8 12 9,4 10 10,7 11,3 12 92,3 92,3

Слайд 18

Слайд 19

Зібрані площі сільськогосподарських культур у всіх категоріях господарств

Слайд 20

Частка окремих галузей економіки України у валовій доданій вартості та інвестиціях в 1990 -2002 роках, %

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне