X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними

Завантажити презентацію

Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними Виконала: Петрова Д.М. Науковий керівник: к.т.н., доцент Слива Ю.В.

Слайд 2

Мета, об’єкт, предмет та методи дослідження Мета: Провести аналіз ризиків які можуть мати місце при виробництві консервів « Кета натуральна», виявити джерела, оцінити ризики та розробити корегувальні дії для мінімізації або усунення. Об’єкт: Об’єктом є технологія виробництва та ризики що можуть мати місце під час виробництва рибної продукції. Предмет: Технологічні процеси, сировина, обладнення, готова продукція. Методи дослідження: Аналіз, порівняння, узагальнення.

Слайд 3

Аналізування міжнародного стандарту ISO 31000:2009 В кінці 2009 року Міжнародна організація зі стандартизації (ISO) опублікувала ряд документів по темі управління ризиками. У першу чергу, слід зазначити стандарт ISO 31000:2009 «Управління ризиками - Принципи та керівництво» (Risk management - Principles and guidelines) обсягом 34 сторінки.

Слайд 4

Аналізування міжнародного стандарту ISO 31000:2009 ISO 31000:2009 Управління ризиками - принципи і керівництво, створений для того щоб допомогти організаціям усіх типів і розмірів у: Підвищенні ймовірності досягнення мети Заохочуванні активного управління Бути обізнаним про необхідність виявлення та лікування ризик в рамках всієї організації Поліпшенні виявленняя можливостей і загроз Дотримуванні відповідних правових та нормативних вимоги та міжнародних норми

Слайд 5

Аналізування міжнародного стандарту ISO 31000:2009 Поліпшенні фінансової звітності Поліпшенні управління Підвищенні довіри зацікавлених сторін та довіри Створенні надійної основи для прийняття рішень та планування Ефективному розподіленні та використовувані ресурсів для обробки ризиків

Слайд 6

Аналізування міжнародного стандарту ISO 31000:2009 Поліпшенні операційної ефективності та ефективності Підвищенні здоров'я і безпеки, а також охорони навколишнього середовища Поліпшенні запобігання збиткам та управлінні інцидентами Мінімізуванні втрати Поліпшенні організаційного навчання Поліпшенні організаційної стійкості.

Слайд 7

Схема процес ризик - менеджменту за ISO 31000:2009

Слайд 8

Ідентифікація ризиків

Слайд 9

Слайд 10

Слайд 11

Аналіз ризиків та їх наслідків.

Слайд 12

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Різне