X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
РАДА ЄВРОПИ

Завантажити презентацію

РАДА ЄВРОПИ

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

РАДА ЄВРОПИ

Слайд 2

Рада Європи — міжнародна організація 47 держав-членів в європейському просторі. Членство відкрите для всіх європейських держав, які визнають принцип верховенства права і гарантують основні права людини і свободи для своїх громадян.

Слайд 3

Один з найбільших успіхів Ради - це «Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод» 1950 року, яка слугує основою для Європейського суду з прав людини.

Слайд 4

У 1977 році для засідань Ради на околиці Страсбурга був зведений Палац Європи.

Слайд 5

Рада Європи не є частиною Євросоюзу і її не слід плутати із Радою Європейського Союзу чи Європейською Радою.

Слайд 6

Заснування Рада Європи була заснована після промови Вінстона Черчілля в університеті Цюріху 19 вересня 1946 року незабаром по завершенні Другої Світової Війни, в котрій він закликав до створення «Злучених держав Європи» на зразок Злучених Держав Америки. Рада була офіційно заснована 5 травня 1949 року Лондонською Угодою, підписаною десятьма країнами-засновниками. Цей договір зараз відомий як Статут Ради Європи.

Слайд 7

Країни—засновники Ради Європи Бельгія Ірландія Нідерланди Данія Італія Швеція Франція Люксембург Норвегія ВеликаБританія

Слайд 8

Структура Ради Європи

Слайд 9

Офіційними мовами Ради Європи є англійська та французька мови, але під час сесій Парламентської асамблеї як робочі мови використовуються також німецька, італійська та російська. За певних умов під час обговорень може здійснюватись переклад також на інші мови.

Слайд 10

Мета Ради Європи — досягти більшої єдності між її членами для захисту та впровадження ідеалів і принципів, які є їх спільною спадщиною, і сприяння їх економічному та соціальному прогресу.

Слайд 11

Рада зосереджується на наступних областях: Захист демократії і верховенства права Захист прав людини, зокрема: Соціальні права Лінгвістичні права меншин Поширення ідей європейської культурної ідентичності і різноманітності; Вирішення проблем, що з ними стикається європейське суспільство, включаючи дискримінацію, ксенофобію, екологічні загрози, СНІД, наркотики та організовану злочинність Заохочення стабільності демократії шляхом реформ.

Слайд 12

Набуття членства Україною

Слайд 13

Україна заявила про своє бажання приєднатися до РЄ 14 липня 1992 р. 15 вересня 1995 р. у Києві було відкрито Центр інформації та документації РЄ на базі Української Правничої Фундації. З нагоди офіційного відкриття Центру в Україні перебував Генеральний секретар РЄ Даніель Таршис.

Слайд 14

9 листопада 1995 р. відбулась урочиста церемонія вступу України до РЄ, в якій взяла участь делегація України на чолі з Прем’єр-міністром України.

Слайд 15

Слайд 16

Над проектом працювали: Гаврилюк Яна П. Герасимова Вікторія Гаврилюк Яна М.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Політика