X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Українські Технологічні Платформи в мережі ЄТП як ефективний інструмент реалізації інноваційних програм(на прикладі УНТП “Агропродовольча”)

Завантажити презентацію

Українські Технологічні Платформи в мережі ЄТП як ефективний інструмент реалізації інноваційних програм(на прикладі УНТП “Агропродовольча”)

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Українські Технологічні Платформи в мережі ЄТП як ефективний інструмент реалізації інноваційних програм (на прикладі УНТП “Агропродовольча”) Надія Бойко, професор, медичний факультет, Ужгородський національний університет Директор Центру транскордонного наукового співробітництва завідувач Лабораторій молекулярної мікробіології та імунології +380312664015/+380312664603/+380506275445 nadiya.boyko@gmail.com

Слайд 2

Історія створення ЄТП 4 січня 2004 року Європейська дослідницька Консультативна рада (European Research Advisory Board, EURAB) означила поняття “Європейські технологічні платформи” (ЄТП) як одну із найважливіших панєвропейських місій або керованих ініціатив, спрямованих на зміцнення потенціалу Європи шляхом інновацій Основна мета діяльності ЄТП є розробка економічно обґрунтованих програм наукових досліджень та швидке впровадження наукових результатів у практику

Слайд 3

Сучасна мережа ЄТП

Слайд 4

Що таке Європейська Технологічна Платформа “Їжа для життя”? Дана Платформа була створена під егідою Конфедерації Харчових Продуктів та Напоїв ЄС (CIAA – зараз FDE) у 2005 для зміцнення загальноєвропейського інноваційного прогресу, покращення обміну знаннями та стимулювання європейської конкурентоспроможності через харчовий ланцюг. Бачення ЄТП спрямовані на ефективну інтеграцію стратегічно орієнтовані, транснаціональні дослідження (у сфері харчування і управління харчовим ланцюгом), таким чином, щоб створювати інноваційні, нові та покращені продукти харчування для національних, регіональних та світових ринків відповідно до потреб споживачів