X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Театральні актори.

Завантажити презентацію

Театральні актори.

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Театральні актори

Слайд 2

Актор - професійний виконавець ролей в театрі і кіно. Акторське мистецтво зародилося ще за часів Стародавньої Греції. Професія була однією з найпрестижніших. Але так було не завжди. Середньовічна Європа вважала акторську діяльність бісовими витівками. А на Русі дана професія була навіть небезпечною.

Слайд 3

Слайд 4

Слайд 5

Церковні служителі могли зламати музичний інструмент й побити актора і посадити в темницю. Ставлення змінилося лише в епоху Відродження. А престижною вона стала в XX столітті, коли засновник К.С. Станіславський здійснив акторську революцію.

Слайд 6

Професія не здає свої позиції і в XXI столітті. Таблоїди театрів і кінотеатрів рясніють оголошеннями нових прем'єр. Коли говорять про акторів, вживають такі фрази, як «прикраса світла», істинні «вершки суспільства».

Слайд 7

Актор - творча професія, тому важливі такі якості, як артистизм, вміння перевтілюватися, хороша пам'ять, почуття ритму, відчуття стилю і смаку, спостережливість. Важливо вміти концентруватися, не втрачати логіку поведінки і ясність думки. Гарна дикція, сильний голос, відчуття ритму і музичний слух, сценічна чарівність - його головні якості.

Слайд 8

Дякую за увагу!

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура