X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Презентація до святкування Жіночого дня

Завантажити презентацію

Презентація до святкування Жіночого дня

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Happy Women’s Day

Слайд 2

Дорогі гості! Ми раді вітати вас на святкуванні Міжнародного жіночого дня Саме навесні співає природа, усе прокидається й розквітає. Тому, мабуть, невипадково ми теж святкуємо Жіночий день у цю прекрасну пору року.

Слайд 3

Що таке Жінка? – Це щось незвичайне. Ось деякі дані про неї: Інструкція: Любити її і піклуватися про неї. Опис: Дуже красива, мудра і добра. Важлива для кожного. Приносить життя. Вартість: Безцінна. Дата виготовлення: 6 день від створення Землі. Якість гарантована. Сьогодні ця леді з'явилася, щоб ще раз нагадати всім про Міжнародний жіночий день. А наші хлопчики приготували для неї подарунок, пісню “My Bonnie”.

Слайд 4

Промені сонця, смуток місяця, краса лебедя, сила магніту, сміливість пантери – ось із чого створена жінка...

Слайд 5

Кого вітати першою? – Звичайно ж, маму!

Слайд 6

Мама для кожного - особлива, найдорожча людина. І добра, і сувора, і терпляча... Це сонячне світло вдень і місячне сяйво вночі. Це та людина, яка завжди охороняє від усіх незгод, вчить життю і стає другом на все життя. Когось мама за руку відводить до музичної школи, когось – до спортзалу... За все добре, чому нас навчає ненька, даруємо наступну композицію.

Слайд 7

Інколи ми забуваємо, що в нас не одна мама. Ми маємо на увазі бабусь. Люди кажуть, бабуся добріша до нас, ніж мама. Саме вона віддає онукам усю себе. Вона завжди любитиме, підтримуватиме і віддаватиме своє серце.

Слайд 8

Наші дівчатка – теж красиві, розумні і добрі. А ще вони у нас талановиті.

Слайд 9

А всім присутнім мамам і бабусям наші дівчатка дарують пісеньку “Ти - моє сонечко” Ти – моє сонечко. Ти робиш мене щасливою, навіть коли сірі небеса. Ти ніколи не знаєш, як я тебе люблю, тому будь завжди зі мною. Якось уночі, коли ти була далеко, мені наснилося, що я обіймаю тебе. Коли я прокинулася, то зрозуміла, що це був лише сон, тож я обхопила голову руками і заплакала. Ти – моє сонечко.

Слайд 10

Пропонуємо вашій увазі кілька крилатих виразів про жінок

Слайд 11

Бог не міг бути скрізь, тому він створив матусю Єврейське прислів’я

Слайд 12

Одна гарна мама варта сотні вчителів Джордж Герберт

Слайд 13

Хто підійшов, коли я впала, розказав смішну історію чи поцілував місце, яке болить? Звичайно, мама. Енн Тейлор

Слайд 14

Мама тримає руки своїх дітей лише мить, а їх серця - навіки

Слайд 15

Мама розуміє навіть те, що дитина не каже Єврейська приказка

Слайд 16

У світі є тільки одна прекрасна дитина... І вона є у кожної мами Китайська приказка

Слайд 17

Бабуся – це мама, яка отримала другий шанс

Слайд 18

Гарні дівчатка ведуть щоденник, а погані – не мають часу на нього Талула Бенкхед

Слайд 19

Найшвидший шлях пізнати жінку – піти з нею до магазину Марселен Кокс

Слайд 20

Жінки завжди красиві Вілле Вало

Слайд 21

Коли біда приходить знову - Мати-Марія до мене йде Мовити мудре слово «Хай так і буде". У часи важкі з любовю Порятунок віднайде, Поможе мудрим словом "Хай так і буде". Приспів: Хай буде, хай буде, хай буде, хай буде, Зі мною мудре слово хай буде! Хай буде, хай буде, хай буде, хай буде, Зі мною мудре слово хай буде. І коли у вас від болю Серце спокій не знайде, Майте силу волі - хай буде. Хай нелегка часом доля, Мати-Марія до мене йде Мовити мудре словао «Хай буде". Приспів: Уночі в мою фіранку Сяйво місяця бліде Лине до світанку. Хай буде. Під мелодію ранкову Мати-Марія до мене йде, Мовити мудре слово «Хай буде!.

Слайд 22

Щастя Вам, дорогі жінки!

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура