X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Музеї світу

Завантажити презентацію

Музеї світу

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Слайд 3

Іспанія АМЕРИКА Швеція Румунія Чехія Німеччина Італія Японія Англія Франція

Слайд 4

Інструменти та пристосування комірець гумові рукавички папір мисочка коклюшки затискачі поліетиленовий пеньюар пластмасовий гребінець спонжі папіротримач аплікатор шапочка мірна склянка пластиковий комірець ватяні джгути

Слайд 5

1. Підлога не повинна бути слизькою. 2. Хімікати необхідно зберігати у посудині з закритою кришкою. 3. Не передавати ножиці гострими кінцями вперед. 4. При виконанні хімзавивки використовувати гумові рукавички. 5. Слідкувати, щоб електроінструменти не зіткались з вологими або масляними речовинами. 6. На робочих місцях мати інструкції по експлуатації електроустановок. 7. Суворо дотримуватись правил пожежної безпеки. 8. Мити руки з милом на очах у клієнта. 9. Дотримуватись правил безпеки в аварійних ситуаціях та після роботи в майстерні.

Слайд 6

Слайд 7

Слайд 8

► Промийте руки антибактеріальним милом. ► Надівайте рукавички під час процедури. ► Захистіть одяг клієнта від хімічних продуктів. ► Перевірте, чи не має клієнт хвороб шкіри голови. ► Перевірте, чи немає алергічної реакції на хімічні речовини. ► Нанесіть на шкіру клієнта біля КЛРВ захисний крем. ► Після відкриття продуктів для хімічної завивки відразу ж закривайте після використання. ► Тримаєте всі продукти для хімічної завивки подалі від очей і шкіри. Якщо ви випадково доторкнулись до шкіри, сполосніть цю ділянку прохолодною водою. ► Якщо ви використовуєте шапочку, стежте за тим, аби вона не торкалась до шкіри. Вона повинна стикатись з ватяним джгутом на голові. ► Інструменти і приладдя повинні бути неметалічними, оскільки метал вступає у взаємодію з препаратом для хімічної завивки, що може викликати опіки.

Слайд 9

Слайд 10

Прізвище екскурсанта Прізвище моделі Визначити текстуру, пористість, еластичність волосся Метод нанесення препарату Час витримки препарату (обгрунтувати) Час витримки фіксажу (обгрунтувати)

Слайд 11

Слайд 12

Слайд 13

Правила техніки безпеки ► Підлога не повинна бути слизькою. ► Хімікати необхідно зберігати у посудині з закритою кришкою. ► Не передавати ножиці гострими кінцями вперед. ► При виконанні хімзавивки використовувати гумові рукавички. ► Слідкувати, щоб електроінструменти не зіткались з вологими або масляними речовинами. ► На робочих місцях мати інструкції по експлуатації електроустановок. ► Суворо дотримуватись правил пожежної безпеки. ► Мити руки з милом на очах у клієнта. ► Дотримуватись правил безпеки в аварійних ситуаціях та після роботи в майстерні.

Слайд 14

Інструменти: комірець поліетиленова шапочка спонжі затискачі паперотримач поліетиленовий пеньюар гумові рукавички пластмасовий гребінець з хвостиком мисочка папір аплікатор ватяні джути пластиковий комірець мірна склянка коклюшки Матеріали: хімікат фіксаж бальзам-ополіскувач шампунь

Слайд 15

Правила безпеки при виконанні хімзавивки ► Промийте руки антибактеріальним милом. ► Надівайте рукавички під час процедури. ► Захистіть одяг клієнта від хімічних продуктів. ► Перевірте, чи не має клієнт хвороб шкіри голови. ► Перевірте, чи немає алергічної реакції на хімічні речовини. ► Нанесіть на шкіру клієнта біля КЛРВ захисний крем. ► Після відкриття продуктів для хімічної завивки відразу ж закривайте після використання. ► Тримаєте всі продукти для хімічної завивки подалі від очей і шкіри. Якщо ви випадково доторкнулись до шкіри, сполосніть цю ділянку прохолодною водою. ► Якщо ви використовуєте шапочку, стежте за тим, аби вона не торкалась до шкіри. Вона повинна стикатись з ватяним джгутом на голові. ► Інструменти і приладдя повинні бути неметалічними, оскільки метал вступає у взаємодію з препаратом для хімічної завивки, що може викликати опіки.

Слайд 16

Витрати препарату для хімічної завивки: ► коротке волосся (до 25см) – 40 мл; ► волосся середньої довжини (35см) – 60мл; ►довге волосся (45см) – 80мл; ► дуже довге волосся (більше 50см) – 120мл. Час витримки препарату : ► для нормального волосся, яке важко піддається хімічній завивці – 20-25 хв.; ► для нормального волосся – 15-20 хв.; ►для фарбованого волосся – 10-15 хв.; ► для блондованого волосся – 8-15 хв.; ► для мелірованого волосся – 8-12 хв. Кількість використання фіксатора в залежності від довжини волосся: ► до 10 см – 50-70мл; ► від 10 до 20 – 70-90мл; ► від 20 і більше – 90-120мл.

Слайд 17

Слайд 18

Технологічна послідовність виконання хімічної завивки 1. Вимити волосся шампунем, віджати вологу і просушити рушником. 2. Визначити спосіб нанесення хімічного препарату на волосся. (ми обрали непрямий метод нанесення препарату) 3. Накрутити волосся на коклюшки. 4. Нанести на волосся хімічний засіб.. 5. Надіти утеплюючий ковпак (варіант: надіти на голову шапочку, закутати в рушник). 6. Зафіксувати по годиннику час початку витримки хімпрепарату.. 7. Перевірити якість хімзавивки. 8. Змити препарат, не знімаючи коклюшок, проточною теплою водою (витрата часу 5-7 хвилин). 9. Нанести фіксатор перший раз на 8-10 хвилин. 10. Зняти коклюшки. 11. Нанести фіксатор другий раз на 5 хвилин. 12. Змити фіксатор проточною теплою водою. 13. Зайву вологу прибрати бавовняним рушником. 14. Обполоснути волосся препаратом для нейтралізації хімічних процесів. 14. Підсушити волосся рушником. 15. Нанести лікувальний препарат для відновлення структури волосся.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Культура