X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Емо

Завантажити презентацію

Емо

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

МОЛОДІЖНА Субкультура - ЕМО

Слайд 2

Емо (англ. emo: від англ. emotional — емоційний) — молодіжна субкультура, яка утворилась на базі прибічників однойменного музичного жанру. Найпоширеніша субкультура серед підлітків 13-18 років (хоча іноді трапляються й старші прихильники). Головне для представників цієї субкультури - емоції, і вони черпають їх звідусіль - із музики, книг, кіно.

Слайд 3

Часто в емо-музиці переважає крик, плач, вереск. Серед інших субкультур особливою любов'ю не користуються, особливо хлопчача частина емо. Їх вважають плаксіями і всерйоз практично не сприймають. Носять виключно чорно-рожевий одяг, кеди, часто стрижуть волосся і залишають довгу чолку, що закриває півобличчя. Волосся і нігті нерідко фарбують у чорний колір. Хлопці вдягають обтягуючі штанці з низеньким поясом і приталені майки з назвами рок- гуртів, ремені із заклепками. Люблять обвішуватися значками з героями американських мультфільмів і фенечками, пірсинг, татуювання, часто носять маленькі тонелі.

Слайд 4

Слайд 5

Мета їхнього одягу — стерти різницю між хлопцем і дівчиною. Справжній «емо» не палить, не вживає алкоголь і наркотики, не бере участь у безладних статевих зв’язках, не зраджує свої ідеали, про усе це свідчать татуювання у вигляді хреста на руках деяких «емо». Прихильники емо дуже чутливі, емоційні діти, які виносять протест «сірому, буденному» суспільству.

Слайд 6

Слайд 7

Основні риси емо-стилю: вираження емоцій — головне правило для емо-кідів. Їх відрізняє: самовираження, протистояння несправедливості, особливе, чуттєве світовідчуття. Найчастіше емо-кид — ранимий і депресивний чоловік. Існує стереотипне уявлення про емо як про плаксивих хлопчиків і дівчаток.

Слайд 8

Зачіска Традиційною зачіскою емо вважається косий, рваний чубок до кінчика носа, що закриває одне око, а ззаду коротке волосся, що стирчать в різні боки. Перевага віддається жорсткому прямому чорному волоссю. У дівчат можливі дитячі, смішні зачіски — два «маленьких хвостика», яскраві «заколочки» — «сердечка» з боків, бантики. Для створення цих зачісок емо використовують велику кількість фіксуючого лаку для волосся.

Слайд 9

Слайд 10

Обличчя Часто емо-кіди проколюють вуха або роблять тунелі. На обличчі та інших частинах тіла емо- кида може бути пірсинг (наприклад в губах і лівій ніздрі, бровах, переніссі). І юнаки, і дівчата можуть фарбувати губи під колір шкіри, використовувати світлий тональний крем. Очі густо підводять олівцем або тушшю. Нігті покривають чорним лаком.

Слайд 11

Слайд 12

Одяг Для емо характерний одяг в рожево-чорних тонах з двокольоровими візерунками і стилізованими значками. Основними кольорами в одязі є чорний і рожевий (пурпурний), хоч і інші шокуюче-яскраві поєднання вважаються допустимими. Бувають поєднання в широку смужку. Часто на одязі зображені назви емо-груп, смішні малюнки або розколоті серця. Характерні для емо взуття — кеди типу Converse або скейтерские кеди, а також фліпи (ганчіркові тапочки в ромб), сліпони (взуття, схожа на тапочки, але з підошвою, як у кед), Венс з візерунком у шашечку.

Слайд 13

Найбільш типовий одяг: вузька, обтягуюча футболка. вузькі джинси чорного або попелястого-синього кольору, можливо, з дірками або латочками. Чорний або рожевий ремінь з заклепками, провисає ланцюгами і великою бляхою з символікою. Кеди з яскравими або чорними шнурками, зашнурованому особливим способом. Картата косинка-арафатка на шиї. Присутні ободочки з бантиком. Смугасті гетри на руках. Атрибутика: поштова торба через плече, покрита латками і значками. Значки, причеплені до одягу і, іноді, до взуття.

Слайд 14

Слайд 15

Окуляри в широкій яскравій або чорній оправі. Яскраві різнокольорові (зазвичай силіконові) браслети на руках, особливо популярні СНЕП або панк-атрибутика (напульсники із шипами). Крупні намиста яскравих кольорів на шиї. М'які іграшки у вигляді ведмедиків, яким емо-кіди розпорюють животи і зашивають товстими нитками. Такі іграшки відіграють роль своєрідних талісманів. Їх беруть із собою на прогулянки, на заняття, з ними залишаються вдома і сплять.

Слайд 16

Слайд 17

Дякую за увагу!

Завантажити презентацію

Схожі презентації

Презентації по предмету Культура