X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Шоколадні фабрики України"

Завантажити презентацію

"Шоколадні фабрики України"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Roshen Кондитерська Корпорація ROSHEN – один з найбільших світових виробників кондитерських виробів. Всі кондитерські фабрики корпорації ROSHEN забезпечені обладнанням для моніторингу контролю якості продукції та відповідних досліджень. Розробкою технологій та запуском високоякісних кондитерських виробів займаються спеціалісти, які пройшли атестацію та навчання у спеціалізованих іноземних центрах. Продукція представлена в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі, країнах Кавказу, Середньої Азії, Німеччині, США, Молдові, Ізраїлі, Литві та інших країнах.

Слайд 2

Svitoch Сві точ (кондитерська фабрика у Львові), товариство з обмеженою відповідальністю контрольним пакетом акцій якого володіє швейцарська корпорація «Nestlé».

Слайд 3

Шоколад:     нормалізує тиск відмінно бореться зі стресом і поганим настроєм. продукт, який уберігає наші судини від атеросклерозу. запобігає серцево-судинним захворюванням допомагає думати запобігає карієсу джерело енергії піднімає настрій

Слайд 4

Список кондитерських корпорацій Roshen Svitoch Korona Konti Житомирські ласощі Millennium

Слайд 5

Продукція Roshen

Слайд 6

Продукція Svitoch

Слайд 7

Продукція Nestle

Слайд 8

Korona Шоколад КОРОНА – єдиний український шоколад, що проходить повний цикл виробництва: від обсмаження какао-бобів до виготовлення шоколадної плитки. 1995 року шоколад КОРОНА з'явився на полицях українських крамниць і став однією з перших на той час українською торговельною маркою на ринку справжнього шоколаду. За кілька років КОРОНУ визнали брендом номер один на ринку шоколадних плиток. Починаючи з 2004 року КОРОНА – постійний переможець міжнародного конкурсу «Вибір року» в категорії «Шоколад року в плитці». Сьогодні КОРОНА - впевнений лідер на українському ринку шоколадної плитки.

Слайд 9

Продукція Korona

Слайд 10

Konti Компанія «Конті» — один з найбільших українських виробників кондитерських виробів. Головний офіс компанії знаходиться в Донецьку. Асортимент продукції групи «КОНТІ» складають шоколадні цукерки печиво ,десерт, шоколадно-вафельні торти батончики, вафлі карамель,драже, мармелад ,крекер, пралінові цукерки. Частка компанії «КОНТІ» в загальному обсязі виробництва кондитерських виробів в Україні становить 14%  Щомісяця на фабриках групи виробляється 17 тис. тонн продукції — близько 11 тис. тонн в Україні і 6 тис. тонн у Росії. Щорічно компанія експортує близько 30% виробленої продукції.

Слайд 11

Продукція Konti

Слайд 12

Житомирські ласощі Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» входить до п’ятірки лідерів кондитерського ринку України. Фабрика була заснована в 1944 році. На сьогоднішній день на підприємстві працює 1800 співробітників. У 7 виробничих цехах працює 28 ліній, які дають можливість виробляти майже всі групи кондитерських виробів: цукерки в коробках, шоколадні батончики, глазуровані та неглазуровані цукерки, шоколадні цукерки-снеки, шоколадно-вафельні цукерки, фадж, печиво, вафлі, круп’яні батончики, продукцію на фруктозі і йогуртово-зернові десерти. 

Слайд 13

Продукція “Житомирські ласощі”

Слайд 14

Millennium Шоколадна фабрика "Millennium" заснована в 1999 році. Сьогодні один з найбільших виробників шоколаду і цукерок в Україні. Випускає цукерки і шоколад під торговельними марками "Millennium", "Любимов", "Oskar le Grand", "Любимов Kids" і "Золотий Запас" "Millennium" – фабрика, на якій шоколад став мистецтвом. Це ми створили відомий шоколад "Millennium", "Любимов", "Oskar le Grand", цукерки "Millenium Riviera", "Фрукти в шоколаді". Наша фабрика єдина в Україні отримала ліцензію і право офіційно представляти і випускати солодощі для дітей під TM "Disney". Ми вкладаємо в наш шоколад стільки душі, що це відчувається навіть на рівні смаку, не кажучи вже про якість.

Слайд 15

Продукція Millennium

Слайд 16

Слайд 17

Дякую за увагу!

Слайд 18

Слайд 19

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка