X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Ринкові попит та пропозиція"

Завантажити презентацію

"Ринкові попит та пропозиція"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Ринкові попит та пропозиція Корєшкова А.В. 11-М

Слайд 2

Попит Попит – це платоспроможна потреба споживача, потреба економічного суб’єкта, задоволення якої він здатний оплатити. Функція попиту – залежність між обсягом попиту на певний товар та його ціною. Крива попиту

Слайд 3

Різновиди попиту Індивідуальний – попит на товар окремого споживача. Ринковий – попит на товар усіх споживачів, сума індивідуальних попитів.

Слайд 4

Чинники впливу на попит

Слайд 5

Нецінові чинники попиту Зміни в смаках і уподобаннях споживачів; Зміни кількості споживачів; Зміни в доходах споживачів; Зміни в наявності й цінах взаємопов’язаних товарів; Очікування споживачів.

Слайд 6

Пропозиція Пропозиція – це всі можливі альтернативи продажу товару за кожної ціни, графічно – уся лінія S. Функція пропозиції – певна залежність обсягу пропонованого товару від його ціни.

Слайд 7

Різновиди пропозиції Індивідуальна – кількість товару, запропонована одним виробником за кожного рівня цін у даний проміжок часу. Ринкова – пропозиція усіх виробників на ринку даного товару.

Слайд 8

Нецінові чинники пропозиції Зміни наявності ресурсів і цін на них; Зміни в технологіях; Зміни кількості виробників або продавців; Зміни у сфері оподаткування; Зміни прибутковості галузі; Очікування виробників.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка