X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Ринкова інфраструктура. Біржі"

Завантажити презентацію

"Ринкова інфраструктура. Біржі"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Ринкова інфраструктура. Біржі

Слайд 2

Ринкова інфраструктура Ри нкова інфраструкту ра — це різні установи, підприємства, організації, що обслуговують різноманітні види ринків, створюють сприятливі умови для їхнього ефективного функціонування.

Слайд 3

Види ринкових інфраструктур біржі банки інші фінансово-кредитні посередники служби зайнятості

Слайд 4

Біржа Біржа — організований торгівельний майданчик, на якому відбувається гуртова торгівля товарами абоц інними паперами у вигляді стандартизованих біржових угод.  

Слайд 5

Класифікація бірж

Слайд 6

Види бірж Залежно від активів якими торгує біржа, їх поділяють на: товарні фондові валютні ф'ючерсні

Слайд 7

Товарна біржа Това рна бі ржа — організація, що об'єднує юридичних і фізичних осіб, які проводять виробничу і комерційну діяльність, і має на меті надання послуг в укладенні біржових угод, виявлення товарних цін, попиту і пропозицій на товари, вивчення, упорядкування і полегшення товарообігу і пов'язаних з нимторгівельних операцій.

Слайд 8

Фондова біржа Фо ндова бі ржа — організаційно оформлений, постійно діючий ринок, на якому здійснюється торгівля цінними паперами; акціонерне товариство, яке зосереджує попит і пропозицію цінних паперів, сприяє формуванню їх біржового курсу та здійснює свою діяльність відповідно до чинного законодавства, статуту і правил фондової біржі.

Слайд 9

Валютна біржа Валютна біржа — установа, в якій на підставі чинного законодавства здійснюється регулярна й упорядкована торгівля іноземною валютою відповідно до попиту і пропозиції.

Слайд 10

Види операцій валютної біржі укладання угод з членами біржі на купівлю чи продаж іноземної валюти відповідно до ринкового курсу визначення ринкових курсів іноземних валют здійснення розрахунків у національній та іноземній валюті відповідно до укладених на біржі угод проведення операцій центрального банку щодо підтримки ринкового курсу національної валюти

Слайд 11

Ф'ючерсна біржа Ф'ючерсна біржа — біржа, торгівля на якій ведеться ф'ючерсними контрактами — контрактами на поставку біржових товарів або цінних паперів у майбутньому.

Слайд 12

Дякую за увагу!

Слайд 13

Презентація з економіки на тему: “Ринкова інфраструктура. Біржі” учениці 9-2 групи фінансово-економічного ліцею Зайвої Ксенії 2014 рік

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка