X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
"Промисловість Канади"

Завантажити презентацію

"Промисловість Канади"

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Промисловість Канади

Слайд 2

Промисловість Канади Канада — країна «переселенського капіталізму» .Вона належить до промислово розвинених країн світу. Структуру господарства визначає сировинна спрямованість економіки. У територіальному плані сировинна специфіка визначається географічною близкістю до США і фактичною відкритістю кордонів.

Слайд 3

Структура промисловості

Слайд 4

Промисловість Канади У промисловості розвинені всі основні галузі з переважанням обробної промисловості. Однак експортне значення має, перш за все, видобувна промисловість .

Слайд 5

Гірничовидобувна промисловість Провідне місце у світі за видобутком і експортом залізної руди, міді,цинку,свинцю, нікелю,молібдену,кобальту,титану, золота,срібла,платини,урану,нафти,газу, вугілля,азбесту,калійних солей і сірки.

Слайд 6

Енергетика 5-те місце у світі за обсягом виробництва електроенергії. Зростання видо бутку вугілля(від-критим способом) і нафти. 3-тє місце у світі завидобутком природного газу. ГЕС — 60 %,ТЕС—30%, АЕС—10%.

Слайд 7

Паперова промисловість 1-ше місце у світі за виробництвом газетного паперу. 2-ге місце у світі (після США) за обсягом продукції. 4-те місце у світі за виробництвом паперу і картону.

Слайд 8

Легка промисловість Легка промисловість орієнтується виключно на споживача, і її розміщення збігається з розселенням населення. Товарами легкої промисловості Канада забезпечує свої потреби тільки на 50%.

Слайд 9

Структура промисловості

Слайд 10

Слайд 11

Слайд 12

Слайд 13

Слайд 14

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка