X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Прикладне програмування

Завантажити презентацію

Прикладне програмування

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Слайд 2

Після опанування дисципліни студенти повинні вміти: - розробляти й аналізувати алгоритми розв'язання економічних задач; - оцінювати складність алгоритмів з метою ефективної реалізації програмного продукту; - програмувати та налагоджувати програмні модулі з використанням інтегрованого середовища мови C++; - застосовувати методологію структурного та об’єктно-орієнтованого підходу у процесі створення програмного забезпечення.

Слайд 3

Тема 1. Основи теорії алгоритмів Тема 2. Алгоритмічні системи Тема 3. Типи алгоритмічних процесів та принципи їх побудови Тема 4. Мови програмування та особливості їх реалізації Тема 5. Базові конструкції мови С++ Тема 6. Вирази, операції та стандартні функції Тема 7. Засоби програмування лінійних та розгалужених процесів Тема 8. Засоби програмування циклічних процесів Тема 9. Структури та об'єднання даних Тема 10. Засоби введення-виведення С++ Тема 11. Організація функцій в програмах і реалізація звернень до них Тема 12.Технологія об’єктно-орієнтованого програмування та її реалізація мовою С++

Слайд 4

Мета дисципліни Набуття студентами знань та практичних навичок з алгоритмізації типових процедур обробки соціально-економічної інформації, опанування способів і прийомів створення програмного забезпечення інформаційних систем в економіці в рамках структурної та об’єктно-орієнтованої методології програмування.

Слайд 5

Практичне застосування Комплексні виробничі ситуації, які пов’язані з проектуванням, програмуванням та документуванням програмних комплексів.

Слайд 6

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами Вивчення дисципліни базується на знаннях курсу "Економічна кібернетика" частина 1 "Інформатика". Вивчення дисципліни базується на знаннях курсу "Інформатика". Знання, здобуті під час вивчення дисципліни "Алгоритмізація та програмування" використовуються в курсах "Об'єктно-орієнтоване програмування", "Технологія розробки програмного забезпечення", "WEB-програмування".

Слайд 7

Відгуки Більшість студентів стверджує, що предмет є нескладним з точки зору опанування. Та зможе допомогти у подальшому вивченні як вибіркових, так і обов'язкових дисциплін.

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка