X Код для використання на сайті:
Ширина px

Скопіюйте цей код і вставте його на свій сайт

X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію

Презентація на тему:
Поняття про КСВ

Завантажити презентацію

Поняття про КСВ

Завантажити презентацію

Презентація по слайдам:

Слайд 1

Stille Робоча група Stille: Білошапко А.В., Онищенко К.І., Зубко А.О., Рябченко К.Р. Ви хочете просто отримувати прибуток? – Чудово! Ідіть і отримуйте! Чи хочете створити впливове ім'я, реально розвиватися і, навіть, не хвилюватися про прибуток у майбутньому (оскільки він гарантовано буде)? – Якщо так, тоді слухайте! Все це можливо завдяки КСВ! Ви можете спіймати одним махом двох зайців.

Слайд 2

Стійка довіра Фундамент тривалого життя Stille Як саме КСВ працоє? Менші операційні витрати Мотивований персонал Чудові відносини з владою Інтерес інвесторів Позитивний імідж Чудові відносини з громадою В першу чергу йдуть до Вас Відсутність конфліктів У Вас завжди є підтримка У Dream-bank ХОЧУТЬ працювати Економія на рекламі Відсутність конфліктів Вона забезпечує такі переваги:

Слайд 3

Stille Ви вважаєте, що КСВ це щось ефемерне? Ні! Її можна виміряти. Виходячи з наявних числових даних можна стверджувати - банк фінансово спроможний здійснювати КСВ, він розвивається і веде активну кредитну політику.

Слайд 4

Stille Проте у вас виникає доречне питання: чи спрацює це в Україні? Чи дозволить реакція українців окупитися цій концепції? Так, якщо правильно до цього підійти. Врахувати українську специфіку (ведення бізнесу, сприйняття, менталітету, історичних особливостей). Дійсно, українці не довіряють банкам (не довіряли раніше і тим паче після недавньої фінансової кризи). Тому, головне завдання банку зараз – збудувати довіру, а зробити це ефективно можливо якраз за допомогою КСВ. За даними статистики, КСВ розуміється українцями як відповідальність перед : співробітниками (своєчасна виплата з/п, працевлаштування молоді, медичне страхування); державою (дотримання законів та сплата податків). І менш за все наші співвітчизники розуміють КСВ як доброчинність і розвиток бізнес-середовища.

Слайд 5

Stille Це означає, що стандартні європейський та американський підходи до КСВ можна буде застосовувати в Україні лише з часом (це особливо стосується екологічної складової, оскільки до цього необхідно буде ще дорости). Пересічний українець часто має прихований підтекст у соціальних проектах - замилювання очей, приховування податків, замолювання гріхів. Нашому громадянину необхідно мати змогу відкрито спостерігати за процесом, бачити результат: відкритість, ясність, прозорість! Тому слід зосередити увагу на національній особливості.

Слайд 6

Stille Чи підтверджується вигода КСВ на практиці? КСВ дозволяє уникнути різних ризиків: конфліктів між акціонерами та менеджерами, податкового навантаження, проблем з інвесторами. Дослідження (за даними “The 2003 survey of European fund managers, financial analysts and investor relations officers”) показало, що впродовж 10 років (1991-2001) у соціально відповідальних компаній фінансові показники були вищі, ніж у інших, а саме: дохід на інвестований капітал вище на 9,8%, дохід з активів — на 3,55%, дохід з продажів — на 2,79%, прибуток — на 63,5% ,

Слайд 7

Stille По суті: КСВ передбачає соціально відповідальне інвестування. Результати КСВ реальні і вимірювальні. Впровадження КСВ відповідає прогресивним тенденціям (теорія сталого розвитку). Необхідна українська модель КСВ. КСВ

Завантажити презентацію

Презентації по предмету Економіка